Ana SayfaGüzellikCaudalie ile Aşkın Notalarını Keşfedin

Caudalie ile Aşkın Notalarını Keşfedin

Üzüm bağlarının kalbinde başlayan hikayesini doğadan ilham alan ürünlere dönüştüren Caudalie, Sevgililer Günü’nü aşkı, tutkuyu ve cesareti buluşturan kokularıyla karşılıyor. Duyuları harekete geçiren Fleur De Vigne ve Thé des Vignes, sevginizi sarmalayan notalarıyla unutulmaz anılarınıza eşlik ediyor. 
 
Zarafetin sıcaklığı: Fleur De Vigne
Üzüm çiçeği, beyaz gül ve mandalina-greyfurt notaları içeren Fleur De Vigne, sevdiğinizi adeta asma bağları arasında bir gezintiye çıkaracak. Beyaz gül, yalancı karabiber ve karpuz notalarının zarafetiyle sedir, mandalina ve greyfurtun insana enerji veren kokularını bir araya getiren bu parfüm, sevgilinizle geçireceğiniz soğuk ama romantik bir kış gününü üzüm çiçeklerinin açtığı Haziran güneşiyle ısıtacak.

Baştan çıkartıcı: Thé des Vignes
 
Yaseminle harmanlanmış beyaz misk, portakal çiçeği ve zencefil notalarına sahip kokusuyla bağımlılık yaratan Thé des Vignes, altın rengi güneş ışınlarıyla yıkanan üzüm bağlarındaki büyülü anlardan ilham alıyor. Bir yandan gizem diğer yandan heyecan uyandıran Thé des Vignes, sevginizin gücünü ve ışıltısını yansıtan iddialı bir koku sunuyor.

Caudalie ürünlerine yalnızca yetkili eczanelerden ve tr.caudalie.com üzerinden ulaşabilirsiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI