Ana SayfaSağlıkÇay Poşetlerinizi Atmamanız İçin 4 Neden

Çay Poşetlerinizi Atmamanız İçin 4 Neden

1# Temizler

Çay ile cildinizdeki kirleri derinlemesine temizleyebilirsiniz. Cildinizdeki ölü hücrelerden ve kirlerden kurtulmak istiyorsanız çayı deneyin. Bunu yaparken cildinizi parlatması da cabası!

2# Göz Altı Şişkinliklerini Dindirir

Uzun, yorucu ve uykusuz geceler gözlerinizin yorgun görünmesine neden olur. Göz altındaki şişliği ve koyu renk halkalarını tedavi etmenin en iyi yolu üzerlerinde yaklaşık 15 dakika soğutulmuş çay poşetleri bekletmek!

3# Döküntü ve Kızarıklıklara İyi Gelir

Hassas bir cilde sahipseniz kızarıklıklar ve güneş yanıklarına aşinasınızdır. Poşet çaylar cildinizi yatıştırmada ve döküntüleri yok etmede kullanılabilir. Birkaç çay poşetini 30 dakika soğutun. Daha sonra çay poşetlerini kızarıklığın üzerine yerleştirin ve 15 dakika boyunca bekletin. 

4# Yaşlanmayla Savaşır

Cildiniz zamanla esnekliğini yitirmeye başlar ve sarkar. Peki kırışıklıklara ve ince çizgilere ne demeli? Çay poşetleri cildinizin genç görünümünü yeniden kazanmasına yardımcı olabilir. Kullandığınız yeşil çay poşetlerinin içindeki tomurcukları bir kaseye aktarın ve birkaç damla limon ile aloe vera ekstresi ekleyerek karıştırarak maske haline getirin. Bu karışımı yüz ve boyun bölgenize uygulayın, 5 ila 10 dakika bekleterek ılık su ile durulayın.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI