Ana SayfaDekorasyonCellini Love Wave

Cellini Love Wave

LOVE-WAVE, özel hava yastıkları sayesinde masaj yaparak kan dolaşımını hızlandırdığı için hücrelerin canlanmasına, böylece doğal olarak kullanıcının daha sağlıklı bir vücuda sahip olmasına yardımcı oluyor. İki ayrı yatak ve bazadan oluşan, elektrikli olarak pozisyon ayarı yapılabilen yatak karyolası ile sırt veya ayak kısmı aşağı ve yukarı olarak istenilen açıda ayarlanabiliyor. LOVE-WAVE oturuş veya yatış pozisyonunu milimetrik olarak ayarlayarak, masaj severlerin kitap okurken ya da televizyon seyrederken de rahat etmesini sağlıyor.

LOVE-WAVE yatak modeli küf ve bakteri oluşumunu engelleyerek alerjik reaksiyonları ortadan kalkıyor. Kullanıcılara rahatlık sunmak adına tasarlanmış yatakta bulunan hava kompresörleri, hava yastıkları ve vibrasyon sistemi sayesinde tüm bedene masaj uygulanabiliyor.
Köpük malzemesinin yapısında bulunan mikro delikler vasıtasıyla, vücudun hava alması sağlanarak uyku esnasında oluşan terleme de önlenmiş oluyor. Isıya duyarlı ve hafızalı köpük malzeme ile vücudun uygulamış olduğu basıncın dağılımı en iyi şekilde sağlanabiliyor. Baskı alanı oluştuğunda yükü bütün alana dağıtana kadar esneyerek omurganın doğal pozisyonunu almasına yardımcı oluyor. Bu şekilde kullanıcı omuz, sırt ve bel ağrılarından arınarak kaliteli bir uyku keyfi sürüyor. Aynı zamanda gerilimi azaltarak uykusuzluk, uyuşma ve horlama gibi tüm problemleri engelliyor.
Uzun ömürlü kullanım kolaylığı sağlayan LOVE-WAVE ezilme ve baskıya dayanıklı yapısıyla deforme olmuyor, orijinal şeklini koruyor. Malzeme esnekliği ve sertliğini senelerce koruyarak size rahat bir uyku keyfi sunuyor.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI