Ana SayfaGündemCem Yılmaz: Olmadı, Yapamadım

Cem Yılmaz: Olmadı, Yapamadım

Cem Yılmaz“Ali Baba ve 7 Cüceler” filminde birlikte rol aldığı Zafer Algöz ve Can Yılmaz’la birlikte Cüneyt Özdemir’in sunduğu “5N1K” programına konuk oldu.

Ünlü komedyen programda kendisine yöneltilen soruları ve filmine gelen eleştirileri esprili bir şekilde yanıtladı.

Yılmaz, Twitter sayfasında filmine yapılan sadece olumlu eleştirileri paylaşması üzerine:

“Herkes biliyor ki negatifi göz daha çabuk seçiyor. Bin kişi çok güzel, dört kişi kötü diyor. Dört kişiye insanlar merakından bakıyor. Kendi fikrime önem verdiğim kadar insanlarınkine de önem veriyorum. Hayatımdaki ilk defa bizimle aynı mizacı paylaşan insanların tweetleri retweet edeyim dedim. Baktım yorumlar ‘Ağabey hep beğenenlerinkini paylaşıyorsun’ diye. Benim sayfam benim mutluluğum için, tabii beğenenleri paylaşacağım” diyerek kendini savundu.

Ancak ünlü komedyenin bu sözleri sosyal medyadada tekipçileri tarafından yeterli bulunmadı ve eleştiri yağmuruna maruz kaldı. Yılmaz, bunun üzerine kötü eleştiri yapanlara tek tek cevap yazdı.

Ünlü komedyen, “Hayatımda 2 saat çaldı bu film” yazan takipçisine “Yol artı molalar?!”“Biletler pahalıydı” tweet’ini atan bir diğer takipçisini de “Seçim vaatlerimden biriydi… Olmadı, yapamadım” diyerek espirili şekilde yanıtladı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI