Ana SayfaYaşamCennet Koyu’nda Bir Deniz Tanrıçası: Akana Cennet Koyu Bodrum

Cennet Koyu’nda Bir Deniz Tanrıçası: Akana Cennet Koyu Bodrum

Maviyle yeşilin buluştuğu olağanüstü doğa manzarası ve eşsiz plajlarıyla Türkiye’nin en ilham veren tatil adreslerinden biri Bodrum Cennet Koyu… Koyun bu yaz yeni sürprizi ise Akana Cennet Koyu Bodrum. Nefes kesen manzarası, gözlerden uzak konumuyla Akana, hem dinlenmek hem de yazın tadını en özel şekilde çıkarmak isteyenler için tasarlandı. Muhteşem bir atmosfere sahip olan otel, kişiye özel hizmetleri ve üst düzey konaklama seçenekleriyle yılın tüm stresini atmanıza imkan sağlayacak.
 
Akana’nın adı gibi tasarımı da doğadan ilham alınarak oluşturulmuş. Doğanın özgürlüğünden esinlenen ahşap, hasır ve doğal kumaşların ön planda olduğu bohem stil, çağdaş ve minimal bir lüks anlayışı ile birleşti. Deniz, güneş, kum üçlemesinin yanı sıra otelde, sağlığınız ve mutluluğunuz için her türlü ayrıntı da düşünüldü. Gün batımıyla birlikte kaliteli müzik ve Ege esintileri eşliğinde gurme lezzetlerin yer aldığı Akana Restoran, Başta Akdeniz Mutfağı olmak üzere Dünya Mutfağı lezzetleri ile Bodrum’un görsel, işitsel ve dokunsal tüm hazlarını aynı anda yaşamanızı sağlayacak.

 
Akana: Türk mitolojisinde yaşam döngüsünü başlatan Tanrıça
Türk mitolojisine göre; su dışında henüz hiçbir şey yaratılmamışken, sonsuz sulardan çıkarak, hayatın başlangıcına dair ne varsa hepsine ruh veren ve böylece yaşam döngüsünü başlatan Ak Ana’dan ilhamla ismi seçilen otel, aynı felsefeyle konukların eşsiz bir tatil deneyimi yaşamalarını sağlamayı amaçlıyor. Otelin mimarisi de hem Bodrum’un olağanüstü doğası hem de mitolojinin masalsı atmosferinden esinlenerek oluşturulmuş.
 
Bodrum’un en büyük şirketlerinden  Çağdaş Holding tarafından yapılan otelin mimari projesi CDW (Contemporary Design Works) tarafından tasarlanmış olup, 7000 metrekarelik bir alanda konumlandırılan otelde özenle tasarlanmış 23 oda ve 2 suit bulunuyor. Akana, tasarlanırken parça-bütün ilişkisine çok dikkat edilmiş, iklimin canlılığı doğal dokusunun ihtişamı tarihin derinliği teknolojinin işlevselliği ile denge üzerine harmanlanıp CDW’nin mimari ruhu ile hayat bulmuş. Adı gibi “Cennet” olan bu koya hakim AKANA’da; değişik mimari yapı ile otel misafirlerini eşsiz bir tatil deneyimi bekliyor.
Panoramik gökyüzü manzarasıyla bölgenin güzellikleri içine gizlenmiş, sadece uyku ve dinlenme amaçlı, çok geniş olmayan minimal odalarıyla misafirlerini tamamen doğanın şifasıyla baş başa bırakan Akana, karmaşadan uzak, birinci sınıf hizmetlerle unutulmayacak anılara ev sahipliği yapmayı hedefliyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI