Ana SayfaModaCepli Ayakkabı Kangaroos Türkiye`de

Cepli Ayakkabı Kangaroos Türkiye`de

Esem Spor; 1980’li yıllarda Amerika’dan başlayarak tüm dünyada popüler olan, dünyanın ilk cepli ayakkabısı KangaROOS’u Türkiye’ye getiriyor.

KangaROOS ürünleri tüm Türkiye’de, Esem Spor’un mevcut bayi altyapısı ve verilecek olan yeni bayilikler ile, ilk aşamada toplamda 300’ü aşkın satış noktasında tüketicinin beğenisine sunulacak.
KangaRoos İlkbahar-Yaz Koleksiyonu
Esem Spor tarafından Türkiye’ye getirilen KangaRoos, kadın ve erkek koleksiyonu ile satışa sunuluyor. Koleksiyonda 1979’da yapılan ilk tasarımdan günümüze gelen ve “Heritage” olarak isimlendirilen seriden de modeller yer alıyor.
Sport lifestyle, outdoor ve günlük giyim ayakkabılarından oluşan İlkbahar-Yaz koleksiyonu renkli, dinamik ve fonksiyonel tasarımlarıyla dikkat çekiyor.
Sokaktan NBA’e uzanan serüven…
1979’da Amerikalı mimar Bob Gamm tarafından geliştirilen ayakkabıda cep fikri yıllar içinde popüler bir markaya dönüştü. Bob Gamm spor yaparken anahtarlarını ve parasını koyabileceği bir cebe ihtiyaç duyunca yaratıcı kişiliği sayesinde fermuarlı cepli ayakkabıyı yarattı. Adını yavrusunu kesesinde taşıyan kangurudan alan marka, 1980’lerde Amerika’da jogging (yavaş ve tempolu koşu) çok moda olduğu için ayda 700 bin adet sattı, NBA basketbol ligi ve Amerikan futbol liginde de kullanıldı.

Kangaroos`un cepli ayakkabı modellerini incelemek için fotogaleriye tıklayınız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI