Ana SayfaYaşamChado Çayları ile tanışın

Chado Çayları ile tanışın

Ağız tadını bilenlerin son tercihi olan Chado çayları Uzakdoğu`nun dingin yaşam felsefesini benimsiyor. Sağlığa verdiği önem ile Chado, nefes ve meditasyon aktiviteleriyle de destekliyor. Chado,  seremonide bu özel çayların sağlığa olan olumlu etkilerini kaliteli nefes ile birleştirerek daha zinde bir yaşamın anahtarlarını sunuyor.
Chado ile tanışmamız sırasında Chado’yu Türkiye’ye getiren Barış Çekin ve ‘Art of Living’ Nefes, Yoga, Stres Yönetimi Eğitmeni Arzu Özev ile de keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. 
Sağlıklı bir yaşam ve güçlü bir bağışıklık sistemi için olmazsa olmazlar, Chado çay ile bitkilerden gelen sağlık, daha enerjik, daha sağlıklı ve dinç bir yaşamda nefesin ve  meditasyonun önemi konuşulurken uygulamalı olarak nefes egzersizleri, evde kolayca uygulanabilecek yoga esneme hareketleri ve uygulamalı meditasyon seansı gerçekleştirdik.
Adını Uzakdoğu felsefesinden alan ve anlamı “Çaya Giden Yol” olan Chado, çayın hazırlanma, sunuş ve içimini içeren özel bir seramoni anlamına geliyor. Chado’nun saygı, sükunet, saflık ve uyum öğeleriyle oluşan bu seremonisi çay düşkünlerini Zen felsefesiyle tanıştırıyor. 2007 yılından bu yana, dünyanın çeşitli bölgelerinde yetişen kaliteli  özel çayları, farklı lezzet deneyimleri arayan çayseverler ile buluşturan Chado, sağlıklı yaşam için pek çok seçenek sunuyor. Hindistan’dan Çin’e, Japonya’dan Brezilya’ya, Güney Afrika’dan Taiwan ve Vietnam’a çayın birbirinden özel aromalarını poşet olmadan, en doğal haliyle sunuyor. 
Yaz sıcaklarında soğuk çay çözümü
Dünyanın değişik yerlerinde yetişen özel ve yerel çayları en doğal haliyle çay severlere sunan Chado sıcak yaz günlerinde de sağlıklı bir şekilde serinlemek isteyenlere yaza özel birçok alternatif sunuyor. Taze zencefille ılık suda 20 dakika demlenmesi önerilen ‘Jasmine Pearls’ ve ‘Rooibos’ çayları buzdolabında 2-3 saat bekletiliyor ve soğuyan çaylar, taze nane yaprağı, limon dilimi ve buz ile servis ediliyor. Ayrıca, portakal kabuğu, şeftali gibi kurutulmuş çeşitli meyvelerin doğal aromalar ile harmanlanması ile elde edilen ve yüksek oranda vitamin içeren ‘Energy Boost’ çayı da yaz aylarında sağlıkla serinlemenizi sağlayacak seçeneklerden biri olarak beğeninize sunuluyor. 
Papermoon, Hyatt Regency, The House Cafe Şubeleri, Caribou Coffee Şubeleri, Backyard Cafe, Nişantaşı PiPa gibi bir çok restoran, cafe ve otelin menülerinde yer alan Chado çayları, BTA işbirliği ile artık Atatürk Havalimanı ile Yenikapı İDO’da hizmet veren Cakes&Bakes’lerde çay severlerle buluşuyor. 
Chado ürünlerini ayrıca hiçbir kargo ücreti ödemeden, Chado’nun yenilenen web sitesi www.chado.com.tr`den de temin edebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI