Ana SayfaYaşamChaine Des Rotisseurs üyeleri MSA`daydı

Chaine Des Rotisseurs üyeleri MSA`daydı

2004 yılından bu yana mutfak tutkunlarının vazgeçilmezi olan Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), ilklerine bir yenisini daha ekledi. 90 ülkede faaliyet gösteren ve 24 bin kayıtlı üyesi bulunan dünyaca ünlü gastronomi derneği “Chaine Des Rotisseurs”’ün Türkiye üyeleri son buluşmaları için MSA’yı tercih etti. 18 Nisan’da MSA’nın eğitim restoranı Okulun Mutfağı’nda Yönetici Eğitmen Şef Cem Erol ve takımının enfes yemekleri eşliğinde bir araya gelen dernek, ilk kez bir aşçılık okulunda toplantı gerçekleştirmiş oldu.

Aralarında Türk iş dünyasından önemli isimlerinin yer aldığı 45 Chaine üyesinin, MSA’nın lezzet ve yaratıcılığı eşliğinde yöresel malzemeler ile yapılmış Türk yemeklerini tatma fırsatı yakaladığı buluşmada; geleneksel Türk mutfağına ait 8 çeşit ana yemeğin MSA dokunuşlarıyla olan yorumları, Türk şarapları eşliğinde sunuldu.

Gecede yaptığı konuşmada, MSA’nın ikramlarından duyduğu memnuniyeti paylaşan Chaine Des Rotisseurs Türkiye Başkanı Mohamed Hammam; “Yemeğe katılan 45 üyemiz MSA’nın yaratıcılığı ile sunulan Türk lezzetlerinden çok memnun kaldı. MSA Okulun Mutfağı, mükemmel bir organizasyon ile tüm katılımcılara enfes bir etkinlik yaşattı” dedi.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI