Ana SayfaModaCharles&Keith ile stilinizi ortaya çıkarın

Charles&Keith ile stilinizi ortaya çıkarın

Modaya olan tutkunuzu koleksiyonumuzla artırın ve en uygun fiyatlarla siz de Charles&Keith aksesuarlara sahip olun. Bu sezonun modasından ilham alın ve şıklığın, cazibenin ve stilin gerçek ikonu haline gelin. En yeni ürünler sevdiklerinize armağan etmek için sizleri bekliyor.

New York ve Los Angeles sokaklarından gelen detaylar güçlü bir görüntü yaratıyor. Bir yandan sofistike bir görünüme odaklanırken diğer yandan rahat ve konforlu olmayı başarıyor. Kusursuz, göz kamaştıran stili, Hollywood ikonunu çok iyi tanımlıyor. Bu entellektüel moda, koyu kırmızı, kaşmir ve parlak patentin karışımlarıyla modern bir duygusallığı sergilerken, kıyafetlerinizi bir adım öne taşıyor. Birbirini tamamlayan farklı materyaller ve renklerle oluşturulan sıra dışı modeller sizlerle buluşmaya hazır. Farklı materyallerle kombinlenen koyu renkler bu koleksiyondaki yerlerini aldılar.

İlhamını vintage’dan alan ipekler, kadifeler ve hatta baskılarla birlikte tüm kurallar yıkılmış. Yumuşak süet üzerine bantlarla elde edilen boşluklar modern bohem stiliyle birlikte olağanüstü bir görüntü oluşturmuş. Bu koleksiyonun başlıca renkleri siyahla birlikte kullanılan altın sarısı ve kahverengiyle kullanılan bronz. Antika metalik renkteki tokalar modele cazibeli bir dokunuş sağlamış. Renklerle ve materyallerle sağlanan kontrast botlarda, stilettolarda ve hatta clutchlarda seçkinlik ve estetik hissi uyandırıyor.

Zımbalar koleksiyonun anahtar aksesuarını oluşturuyor. Burun kısmında ve topuklarda sıkça kullanılan piramit zımbalar kontrastı tamamlıyor. Metalik tokalar ve kumaşlar fantastik bir karışım sağlıyor. 80lerin estetiğinden ilham alan bu rock şıklığı, kendini ifade eden stili ortaya çıkarıyor. Parlak payetlerin görüntüsü disko toplarını andırıyor. Artık retro olmayan ve her zamankinden daha güncel hale gelen disko konsepti topuklarda ve çantalarda ihtişamlı detaylarla kendini göstermiş. Göz alıcı ışıklar altında parlamak için yaratılan modeller göz kamaştıran görüntüyü ortaya çıkarıyor. 80’lerin ruhu o döneme ismini veren diskotek konseptinin gururuyla bu koleksiyona hakim.

Egzotik modası da yeniden tasarlandı ve yeniden moda severlere sunuldu. Egzotik deriler, modern ve yeni bir şekilde geliştirilerek yeniden kullanıldı. Canlı pembe, böğürtlen moru, siyah, kırmızı, mavi ve bu renklerin karışımları yılan derisi üzerinde kullanıldı ve ustaca kullanılan özel teknikle trendy bir görünüm yarattı. Herkesi şaşırtan 80lerin moda trendi yeniden bu koleksiyonda hayat buldu.

Yoğun renkler kullanılan, süslemelerle detaylandırılan modern modeller, ihtişamı ve sınıf farkını gözler önüne seriyor. Gölgelerle parıldayan kristaller modaya uygunluğu sağlıyor. Görüntünüzü farklı temalarla ve önemli aksesuarlarla tamamlayın. Bırakın bu modeller moda stilinizi ortaya çıkarsın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI