Ana SayfaYaşamChime For Change konseri

Chime For Change konseri

Gucci, dünyanın dört bir yanındaki yardıma muhtaç kadınlar ve çocuklar için başlattığı Chime for Change projesi kapsamında1 Haziran günü büyük bir etkinliğe imza atıyor. Eğitimden sağlığa kadar pek çok konuda kadınlara ve genç kızlara yardımcı olabilmek adına fon açan İtalyan markanın Twickenham Stadyumu`nda düzenleyeceği dört saatlik konserde yıldız yağmuru yaşanacak. 

Mrs.Carter dünya turu kapsamında tam 45 dakika boyunca sahnede canlı performans gösterecek olan ve aynı zamanda sosyal sorumluluk projesinin kurucularından biri olan Beyonce, " Bu kadar başarılı ismin böylesine büyük bir proje için bir araya gelecek olmasından gurur duyuyorum" diyerek heyecanını dile getirdi.

Akşam 18:00`dan gece 22:00`a kadar devam edecek olan konserde Beyonce`nin yanı sıra Madonna, Rita Ora, Timbaland, Iggy Azalea, Jada Pinkett Smith, the Machine, Jennifer Lopez, Florence/ the Machine gibi sayısız isim performans gösterirken Zoe Saldana, Jessica Chastain, James Franco gibi başarılı oyuncular da sunucu olarak görev alacaklar.

Eğer siz de bu konserdeki yerinizi almak, alamasanız da böylesine önemli bir projeye katkıda bulunmak istiyorsanız 1 Haziran Cumartesi günü  Twickenham Stadyumu`nda gerçekleşecek olan dört saatlik konserin biletlerini "www.chimeforchange.org" ve "www.ticketmaster.co.uk" adresinden satın alabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI