Ana SayfaModaChloe`nin tasarımcısından sonbahar dolap önerileri

Chloe`nin tasarımcısından sonbahar dolap önerileri

Tasarımcılar pre-fall koleksiyonlarını tanıtmaya devam ederlerken Chloe`nin tasarımcısı Clare Waight Keller, doğru parçalardan oluşan bir sonbahar dolabı hazırlamanız için gereken ipuçlarını verdi.

Sonbahar döneminin kilit parçaları almak için doğru zaman olduğunu belirten tasarımcı,  bu ara dönemde kışlık parçalarınızı tamamlayacak ana tasarımları almanız gerektiğini belirtiyor. Kış koleksiyonlarını daha iddialı parçalarla tanıtıldığını söyleyen Keller, bu nedenle geçiş döneminde daha basic parçaları rahatlıkla dolabınıza ekleyebileceğinizi ifade ediyor.

Chloe`nin Pre-fall 2013 koleksiyonu için vintage bir gitar kitabından esinlendiğini söyleyen tasarımcı, bu sezon 60`ların eklektik parçalarını mutlaka dolabınıza eklemeniz gerektiğini sözlerine ekliyor. Desenli parçaların yanı sıra özellikle bebek mavisi ve pembesi için sonbahar dolabınızda geniş bir yer ayırmanız gerektiğini söyleyen Clare Waight, mutlaka lacivert renkli bir tulumu da dolabınızın baş köşesine yerleştirmeniz gerektiğinin altını çiziyor.

Fotogaleriye tıklayarak bu sonbaharda dolabınıza eklemeniz gereken parçaları yakından inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI