Ana SayfaModaChristian Dior Cruise 2014

Christian Dior Cruise 2014

Geçtiğimiz sezonun en iyi transferlerinden biri olan Raf Simons, Dior için hazırladığı ve Monako`da bulunan Hotel de Paris`te tanıttığı Cruise 2014 koleksiyonu ile bir kez daha marka için doğru bir seçim olduğunu kanıtladı. Marion Cotillard, Jessica Biel ve Rooney Mara gibi birbirinden başarılı isimleri Cannes`nın cazibesinden çekip çıkartacak kadar başarılı olan koleksiyonda Simons, bu kez daha önce koleksiyonlarında kullanmadığı danteli ön plana çıkardı.

Etek boylarını diz altında tutarak kadının gizemini vurgulayan tasarımcı, dar silüetleri ve uçuşan kumaşları ile feminenliği vurguladı. Bolca asimetrik kesim kullanan Dior`un kreatif direktörü daha şimdiden görmekten bıktığımız siyah ve beyazı podyumdan uzak tutarak pembelerin, sarıların, parlemenk mavilerinin hakim olduğu bir yaz koleksiyonu hazırlayarak içimizi açtı. 

Birbirinden canlı renk blokları ile Prenses Charlene`nin bile şimdiden hayranlığını kazanan Dior Cruise 2014 koleksiyonunu ve katılan ünlü isimleri fotogaleriye tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI