Ana SayfaYaşamChristina Aguilera'nın Klibi Türk Yönetmenden

Christina Aguilera’nın Klibi Türk Yönetmenden

Dünyaca ünlü şarkıcı Christina Aguilera’nın Like I Do şarkısının lirik videosu Türk imzası taşıyor. Türk Fotoğrafçı ve Video Art Sanatçısı Ece Gürlü, Aguilera’nın ‘Liberation’ albümünde yer alan Like I Do’nun lirik videosunun yönetmenliğini yaptı.

MFÖ’nün Aşkın Kenarından şarkısının klibinin yanı sıra, Erdem Kınay, Hasan Koca gibi önemli isimlerin video kliplerine imza atan Gürlü, bir yıldır yaşadığı New York’tan dünyaya açılıyor.

Ece Gürlü klibin hikayesini şöyle anlattı:

“Christina Aguilera videosu için prodüksiyon, dansçı seçimi, lokasyon, çekim ve post-prodüksiyon için bir hafta süre verdiler. Göndereceğimiz dansçı ve lokasyon listesi içinden Aguilera, kendi seçimlerini yapmak istedi. İki gün içinde sosyal medyadan New York’taki tüm dansçılara ulaşmaya çalıştık, bir liste yaptık ve beş lokasyon gezdik. Nihayet Christina seçimlerini yaptı ve çekimi sekiz kişilik bir ekiple gerçekleştirdik. Dört gün içinde post-prodüksiyonu tamamladık ve projeyi teslim ettik. Bu süreç sonundaki en büyük hediye Christina Aguilera’nın videoyu sosyal medyada paylaşmış olup bize özel bir teşekkür e-mail’i atması oldu.”

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI