Ana SayfaGüzellikChubby Stick Nemlendirici Dudak Parlatıcısı

Chubby Stick Nemlendirici Dudak Parlatıcısı

Klasik ruj ve parlatıcıları kaldırın, Chubby Stick nemlendirici dudak parlatıcısı bu yaz vazgeçilmeziniz olacak. Kolay kullanımı, mükemmel renkleri ve nemlendirici özelliğiyle de favori güzellik ürününüz olmaya oynayacak. Chubby Stick`ler ile dudaklarınıza hoş bir dokunuş sağlarken kullanımının kolaylığına da hemen alışacaksınız.

Bu çok amaçlı, yoğun nemlendirici renkli kalemler her yerde fanlarını da oluşturdu bile. İçerdiği özel yağ ve antioksidanlarla dudaklarınızı korurken pürüzsüzleştiren Chubby`leri kullanırken aynaya bile ihtiyaç duymuyorsunuz. Aynı boya kalemi kıvamında dudaklarınızı boyuyorsunuz. Çizgi dışına taşırmamak yeter.

Kısa sürede bütün dünyada Clinique’in 1 numaralı dudak ürünü olmayı başaran Chubby 10 farklı rengiyle bu yaz çantamızdaki yerini alacak.

Aynı zamanda Clinique`in size bir de sürprizi var. 8 Haziran`a kadar Facebook.com/cliniqueturkiye sayfasına girerek kendi Chubby renginizi yaratabilir, sonra da size özel renginizi sevdiklerinize bir öpücük olarak gönderebilirsiniz. Uygulamanın en ilgi çekici özelliklerinden biri Clinique’in Global Makyaj Artisti Jenna Menard’ın önerilerini öğrenme fırsatının olması. Uzman Önerileri linki sizi Menard’ın seçtiklerine yönlendirecek ve rengarek Chubby’ler ile yaza uygun değişik renkler yaratabilmenizi sağlayacak.

Uygulamanın galerisine kaydettiğiniz size özel renginiz bütün kullanıcılar tarafından oylanacak ve “en çok oyu alan ilk 100 Chubby rengi yaratıcısı” Clinique’ten harika bir hediye seti kazanacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI