Ana SayfaYaşamCihangir’in Yenisi: Hayalet Steakhouse

Cihangir’in Yenisi: Hayalet Steakhouse

Geleneksel tatlara özgün bir yorum katan Hayalet Steakhouse, kendinizi evinizde hissedeceğiniz sıcacık konseptiyle, şehrin enfes etlerini, et severler için sunuyor. Sivas’ta yer alan Et İşleme Tesisleri’nde özel olarak gönderilen etler, kalitesinden ödün vermeden üretilip, en lezzetli haliyle Hayalet Steakhouse’da sizleri bekliyor.

Damak tadınızı keyiflendirecek olan Hayalet Steakhouse’un menüsünde, T-bone, biftek, pirzolanın, yanı sıra hazırlanan malzemeler ile farklı lezzetlerin bir araya geldiği Sivas, Kasap ve Hayalet köfte çeşitleri bulunuyor. 

Biz ekip toplantılarımızdan birini, geçtiğimiz hafta Hayalet Steakhouse‘da gerçekleştirdik. Bizim için hazırladıkları iştah kabartan sofra, çok kısa bir sürede boşalmış olsa da, yediklerimizin lezzeti hala aklımızda… Ama ekip olarak size bir sır vermemiz gerekecek olursa, o da kesinlikle ve kesinlikle tatlı menüsünde yer alan ‘katmer’i denemeniz olacaktır. Cihangir’de bir et restoranından beklemeyeceğiniz derecede lezzetli olan katmeri, ne yapın edin deneyin deriz! 

Ayrıca Hayalet Steakhouse’un arka bahçesini gezmeyi de unutmayın! Lezzetli menüsünün yanı sıra, Hayalet Steakhouse’a kahvaltı için de gelebilirsiniz. 

Hayalet Steakhouse’un, dilerseniz arka bahçesinde sakin bir ortamda, dilerseniz de ön bahçesinde Cihangir’i izleyerek, etleri tadını çıkarabilirsiniz.

Adres: Kuloğlu Mah. Sıraselviler Cad. No:72 Beyoğlu – İstanbul

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI