Ana SayfaGüzellikCildinizin Gençlik Işıltısını Korumak İçin Simple “Protect N Glow” Serisi

Cildinizin Gençlik Işıltısını Korumak İçin Simple “Protect N Glow” Serisi

Çevresel kirlilik ve mavi  ışığın sebep olduğu cillteki erken yaşlanma belirtilerini gideriyor ve yorgun cilt görünümünü önleyerek, cildin gençlik ışıltısını korumasını sağlıyor.

 

Güneşin ve çevre kirliliğinin cilde zararını bilmeyen neredeyse yok. Peki ya mavi ışık? Günümüz şartlarında herkes telefon, bilgisayar ve tabletler vasıtasıyla sürekli olarak mavi ışığa maruz kalıyor. İşte ekranlardan cilde ulaşan mavi ışık, beyne gönderdiği sinyallerle ciltteki kolajen ve elastin liflerin azalmasına neden olurken, diğer yandan stres kaynaklı hücre hasarına da neden oluyor. Tüm bu olumsuz etkilerle birlikte ciltte erken yaşlılık belirtileri meydana geliyor, ince kırışıklıklar daha çok görünüyor ve ileri yaşlarda ciltteki sarkmaları tetikliyor.

 

Işıltı Veren SPF 30 Serum, Üçlü Koruma Etkili SPF 30 Nemlendirici ve 72 Saat Nemlendirici Jel Krem’den oluşan Simple Protect N Glow Serisi’nin içinde diğer tüm Simple serilerinde olduğu gibi sert kimyasallar, paraben, alkol, parfüm, renklendirici ve hayvansal içerik bulunmuyor.

 

 

Simple Protect N Glow Işıltı Veren SPF 30 Serum

 

·     Cildin antioksidan kapasitesini artıran Simple Protect N Glow Işıltı Veren SPF 30 Serum, diğer yüz serumlarından farklı olarak cildi güneş ışığı, mavi ışık ve çevresel kirliliğine karşı koruyor.

·     İçeriğindeki zencefil kökü, vitamin E, SPF 30, alg yağı ve antioksidandan etkisi ile Simple Protect N Glow Işıltı Veren SPF 30 Serum cilde yumuşaklık ve ışıltı kazandırıyor.

·     Simple SPF 30 cilt serumu uzun süren ışıltılı görünüm için tek başına ya da nemlendiriciden önce uygulanabiliyor.

 

Simple Protect N Glow Üçlü Koruma Etkili SPF 30 Nemlendirici

 

·     İçeriğindeki zencefil kökü, Vitamin E, Vitamin C, SPF 30, prebiyotik ve antioksidan etkisiyle erken yaşlanma etkilerini ve yorgun cilt görünümünü önleyen Üçlü Koruma Etkili SPF 30 Nemlendirici, cildin antioksidan kapasitesini yüzde 80 oranında artırıyor.

·     Üçlü Koruma Etkili SPF 30 Nemlendirici, hızlı emilen yapısı ile gün boyu cildi nemlendirirken, cildin kaybettiği ışıltısını kazanmasına da yardımcı oluyor.

 

Simple Protect & Glow 72 Saat Nemlendirici Jel Krem

Daha canlı ve ışıl ışıl bir cilt görünümü için 2 kat daha fazla tazelik sunan Simple Protect N Glow 72 Saat Nemlendirici Jel Krem cildin nemlendirme sürecini hızlandırırken, mavi ışık ve çevresel kirliliğe karşı da etkin bir koruma sağlıyor. Erken yaşlanma belirtilerini ve yorgun cilt görünümünü önleyen jel krem, yoğun etkisiyle gece kremi olarak da uygulanabiliyor.

 

Simple Protect & Glow fiyat bilgileri

 

·     72 Saat Nemlendirici Jel Krem: 74.95TL

·     Üçlü Koruma Etkili SPF 30 Nemlendirici: 49.95TL

·     Işıltı Veren SPF 30 Serum: 89.95TL

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI