Ana SayfaGüzellikCilt Bakımınız İçin Uzman Bir Rutin: Hyaluron Uzmanı

Cilt Bakımınız İçin Uzman Bir Rutin: Hyaluron Uzmanı

Cildinize ihtiyaç duyduğu bakımı, içerik odaklı güçlü formüle sahip L’Oréal Paris Hyaluron Uzmanı sağlıyor! L’Oréal Paris Hyaluron Uzmanı Cilt Bakım Kremleri cildi nemlendirerek dolgunlaştırıyor ve kırışıklık görünümünü azaltıyor. Cildin zaman içerisinde kaybettiği nemi geri kazandırarak cildi dolgunlaştırırken pürüzsüzleştiriyor. L’Oréal Paris Hyaluron Uzmanı Ailesi, yeni üyeleri bakım yapan temizleme serisi ‘Hyaluron Uzmanı Temizleme Jeli’ ve ‘Hyaluron Uzmanı Micellar Temizleme Suyu’ ile birlikte cilt bakımınız için uzman bir rutin sunuyor.
 
Dolgun görünen cildin arkasındaki bilim
 
Dolgun görünen cilt, genç görünen cildin istenen bir karakteristiğidir. Cildin nemlenmiş hissi, ciltte doğal olarak da bulunan temel ve biyolojik bir cilt içeriğinin yardımı sayesindedir: Hyaluronik Asit. Hyaluronik Asit, sudaki ağırlığının 1000 katına kadar nemi cilde hapsetme özelliğiyle biliniyor ve bu sayede cildinizin nemini tutmasını sağlayarak, dolgun görünüm vermeye yardımcı oluyor.
 
L’Oréal Paris Hyaluron Uzmanı Cilt Bakım Kremleri ile cildinizi nemlendirirken dolgunlaştırın ve kırışıklık görünümünü azaltın…
 
Hyaluron Uzmanı’nın farkı içerisinde iki çeşit Hyaluronik Asit olması. Yüksek Moleküler Hyaluronik Asit cildi pürüzsüzleştirip nemlendiremeye yardımcı olurken çok daha küçük olan Mikro Moleküler Hyaluronik Asit ise cildi nemlendirerek dolgunlaştırıyor. İki çeşit Hyaluronik Asit içeren cilt bakım ürünlerinin kullanımı cildi farklı etkilerle güzelleştiriyor.
 
L’Oréal Paris Hyaluron Uzmanı serisinde hem gündüz kremi hem gece kremi hem de göz kremi olduğundan nemlendirerek dolgunlaştıran bir cilt bakım rutini sunuyor. Hyaluron Uzmanı ile cildinize ihtiyaç duyduğu günlük bakımı ve kusursuz görünümü sağlayın.
 
L’Oréal Paris Hyaluron Uzmanı, bakım kremleri ve kâğıt maskesinin yanı sıra ailenin yeni üyeleri ‘Hyaluron Uzmanı Temizleme Jeli’ ve ‘Hyaluron Uzmanı Micellar Temizleme Suyu’ ile cilt bakım rutininize “merhaba” diyor.
 
L’Oréal Paris Bakım Uzmanlığı, Hyaluron Uzmanı Temizleyiciler ile Buluştu…
 
Cildi Dolgunlaştıran Nemlendirici ‘Hyaluron Uzmanı Micellar Temizleme Suyu’
 
Cildi nemlendirerek dolgunlaştıran formülü ile Hyaluron Uzmanı Micellar Temizleme Suyu makyajı temizliyor ve cildinize ışıltı kazandırıyor.
 
 
Cilt Dolgunlaştıran Arındırıcı ‘Hyaluron Uzmanı Temizleme Jeli’
 
Hassas bir köpüğe dönüşen jel yapısı ile Hyaluron Uzmanı Temizleme Jeli, cildi yoğun bir şekilde temizliyor, nemlendirerek dolgunlaştırıyor, cildin daha pürüzsüz ve aydınlık görünmesini sağlıyor.
 
Hyaluron Uzmanı Cilt Dolgunlaştıran Nemlendirici Maske
 
Hyaluron Uzmanı Cilt Dolgunlaştıran Nemlendirici Maske, 15 dakikada etki ediyor, cildi nemlendirerek dolgunlaştırıyor. Çok ince Japon pamuğu dokusu, konsantre Hyaluronik Asit ile birleşerek yüz hatlarına oturuyor ve cilde mükemmel uyum sağlıyor. Sadece 0.3mm inceliği ile yüz hatlarını mükemmel şekilde sararak optimum sonuçlar almanızı sağlıyor. Konsantre Hyaluronik Asit içeren formülü ile 24 saat* nemlendirerek cildi dolgunlaştırıyor ve pürüzsüzleştiriyor.   
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI