Ana SayfaGüzellikClean & Clear Siyah Nokta Serisi

Clean & Clear Siyah Nokta Serisi

Zamanla cilt üzerinde biriken yağ, kir ve ölü cilt hücreleri gözenekleri tıkar ve siyah noktaların oluşumuna neden olur. Yüzümüzde en çok yağ bezi olan alın, burun ve çene bölgemizde daha çok siyah noktaya rastlarız.

Siyah noktalardan kurtulmak için cildimizi sabah akşam cilt tipimize uygun ürünlerle temizlemeliyiz . Ve ardından yağsız bir nemlendirici ile cildimizi nemlendirmeliyiz.
Clean & Clear siyah noktalarınızla başetmenizde size yardımcı olacak ürünler sunuyor. Siyah nokta temizleme serisi, siyah noktaların görünümünü kullanıldığı ilk andan itibaren iyileştirmeye başlar. Siyah noktalarla savaşan özel madde, gözeneklerin içine nüfuz ederek hapsolmuş kiri ve yağı temizleyerek siyah noktaların oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Aynaya baktığınız her an, kendinize daha çok güvenmenizi sağlar.
Clean & Clear® Siyah Noktaları Temizleyici Günlük Peeling İçin Krem Jel
İçeriğindeki quick break-up complex ile siyah noktaların görünümünü ilk kullanımdan itibaren iyileştirmeye başlar.Özel mikro tanecikler cildi yumuşakça soyarak ölü hücreleri ve tıkanmış gözenekleri temizler. Siyah noktalarla savaşan özel madde gözeneklerin içine nüfuz ederek hapsolmuş kiri ve yağı temizleyerek siyah noktaların oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Yumuşak formülü cildi kurutmadan cildinizin temiz ve pürüzsüz kalmasını sağlamaya yardımcı olur.
 
Clean&Clear Siyah Nokta Temizleme Losyonu
İlk günden itibaren etkili olmak üzere özel olarak formüle edilmiştir.
Gözenekleri tıkayan ve siyah nokta haline dönüşebilecek, yağı ve kiri ve ölü hücreleri temizler. Ayrıca siyah noktaları yok etmeye ve tekrar oluşumunu engellemeye yardımcı olur.
İçerdiği maddeler nedeniyle hergün kullanılacak kadar yumuşak bir temizleyicidir.
Clean&Clear Siyah Nokta Temizleyici Kalıp
Siyah nokta oluşumuna yatkın ciltler için özel olarak formüle edilmiştir. İçerdiği arındırıcı tanecikler sayesinde cildinizi siyah noktalardan temizlemeye, siyah noktalarla savaşan özel formülü ile gözeneklere penetre ederek yeni siyah nokta oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Her gün rahatlıkla kullanılabilinecek bir üründür.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI