Ana SayfaGüzellikClinique High Lengths ile uzun kirpikler

Clinique High Lengths ile uzun kirpikler

YENİ Clinique High Lengths Mascara ile en sıradışı hayallerinizden bile daha uzun, belirgin ve etkileyici kirpikler. Clinique’in şu ana kadar çıkardığı maskaralardan kirpikleri en uzun ve en belirgin göstereni.  Clinique’in yeni buluşu olan özel eğimli fırça gözlerin doğal kıvrımını izleyerek her bir kirpiği, en ufak kirpikleri bile kökünden alarak belirginleştiriyor. Gözler gözle görülür şekilde çekici ve enerjik bir görünüme kavuşuyor.

ŞOVUN YILDIZI: ÖZEL YEŞİL FIRÇA

High Lengths Mascara’nın benzersiz fırçası her bir kirpiği ayırarak belirginleştiriyor.Fırçanın her bir dişinin yerleşimi ürünün en ideal şekilde yayılması ve kirpikleri tek tek kıvıracak şekilde planlanmış. Özel yeşil taraktaki 3 sıra diş ürünün her zaman en optimum miktarda uygulanmasını sağlıyor. Fırçanın yeşil tarafı ise hangi tarafın kullanılacağının daha net anlaşılmasını kolaylaştırıyor. 

DESTEK EKİP:UZATICI VE BAKIM YAPAN İÇERİKLER

Yeni High lenghts Mascara sadece kirpiklere belirgin ve uzun bir görünüm kazandırmakla kalmıyor aynı zamanda bakım yaparak daha yumuşak ve esnek hale gelmelerine yardımcı oluyor. Ürünün Sodium Hyalauronate, Panthenol, yumuşak balmumu ve  Pantethine içeren hafif formülü kirpiklerin esnekliğini ve sağlığını koruyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI