Ana SayfaAnne ve ÇocukÇocuğunuza Yılbaşı Hediyesi Alternatifi: Super Caravan

Çocuğunuza Yılbaşı Hediyesi Alternatifi: Super Caravan

Çocuğunuza yılbaşı hediyesi olarak ne almayı düşünüyorsunuz? Ona ufkunu genişletecek ve yaratıcılığını ortaya çıkarmasında yardımcı olabilecek bir alan sunmaya ne dersiniz?

Çocukların kendilerini Montessori eğitimlerinde olduğu gibi özgür hissetmeleri, kişiliklerinin gelişmesinde yardımcı olması ve desteklendikleri bir oyun alanı. Super Caravan’ın tanımı ve ortaya çıkış amacı tam da bunlar. Üstelik bu fikrin arkasında 6 yaşında Ateş isminde bir çocuk var.

Ateş’in ailesi hayal gücündeki bu alanı yaratıp ona destek olarak hem Ateş için hem de diğer çocuklar için keyifli bir alan yaratmışlar.
 
Ateş’in projesini hayata geçiren annesi Yasemin Uçar ve iç mimar Emre Evrenos projenin amacını bu cümlelerle dile getiriyorlar: “Çoğumuzun çocukluk, gençlik ve yetişkinken bile hayalidir bir karavana binip dolaşmak. Super Caravan, Ateş’in hayal dünyasının bir eseri. Çocuklar için evin dışında kendi kendilerine oynayabilecekleri, kendilerine güvenecekleri, hareket ve faaliyetlerini özgürce arttırabilecekleri, onlara özel bir oyun dünyası. Aynı zamanda arkadaşlarını da bu alana davet ederek sosyalleşebilecekleri bir ortam.” 

Super Caravan’ın tasarımında da söz sahibi çocuklar. Sipariş verme aşamasında bağımsız olarak istedikleri modeli ve minderlerin renklerini seçebiliyorlar. İDileyen çocuklar Super Caravan’larını tamamen kendileri de boyayabiliyorlar. Amaç tamamen özgüvenlerini, yaratıcılıklarını ve zevklerini geliştirmek.

Çocuklarınızın eğlenerek öğrenmeleri, yaratıcı aktiviteler için kendi özel alanlarında mutlu saatler geçirmeler için yılbaşında ona bu hediyeyi sunabilirsiniz. Bu keyifli alanında ona misafir olmak ve birlikte aile saatleri geçirerek sevginizi, desteğinizi hissettirmekse oldukça mutluluk verici olacak.
 
 

Tüm modellere ait bilgi ve detay öğrenmek için @Super_Caravan sosyal medya hesabından, info@kidssupercaravan.com adresinden ve Whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI