Ana SayfaYaşamÇocuk Sanat Festivaline 6 Binden Fazla Ziyaretçi Katıldı

Çocuk Sanat Festivaline 6 Binden Fazla Ziyaretçi Katıldı

 Çocuk Sanat Festivali, Çocuk Sanat, Bilim, Eğlence Festivaliadı ile yenilenen kimliği ve Çocukların Festivali sloganıyla Türkiye’nin ilk 19 litre Cam damacana hizmetini sunan markası Abant Su sponsorluğunda Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde     22-23-24 Nisan tarihlerinde gerçekleşti.

 

Çocuk Sanat Festivali kapsamında, çevreye olan duyarlılığın artması amacı da güdülerek etkinliğe katılan çocuklar ve ailelerle Pet şişelerden geri dönüşüm atölyeleri yapıldı. Bu yıl üçüncü kez düzenlenen Türkiye’nin ilk çocuk sanat, bilim ve eğlence festivali, 6 binden fazla ziyaretçinin katılımıyla keyif dolu anlara tanıklık etti.

Günler öncesinden biletleri tükenen festival, sosyal yardımlaşmanın en güzel örneklerinden birini göstererek biletlerden elde edilen gelirin bir kısmını Parıltı Derneği’ne bağışladı.

Türkiye’nin en büyük doğal kaynak suyu arzına sahip firması haline gelen Abant Su, Burdur’da 2022 yılında yeni açılan üçüncü fabrikası ile damacanalarında uyguladığı  7 aşamalı hijyen teknolojisi sayesinde sağlık üzerindeki hassasiyetini ortaya koydu. Abant Suçocuklarla ilgili sanat ve kültürel faaliyetlere sponsor olmaya devam edecek.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI