Ana SayfaYaşamÇocuklar için Beta Dil Okulu

Çocuklar için Beta Dil Okulu

Çocuklar şimdi İngilizce öğrenmek için can atıyor! BETA Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, 2010 yazında çocukların, İngilizce öğrenirken, sosyal becerilerini geliştirebilecekleri, futbol, golf, tenis gibi birbirinden özel sporları öğrenebilecekleri yaz okullarına dikkat çekiyor. Söz konusu spor eğitimleri olunca başta futbol olmak üzere birçok spor dalında tüm dünyaya kendini kanıtlamış olan İngiltere, ailelerin bu sene de favorisi… BETA Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, çocuklara, futbol kulübüyle ünlü Manchester’da İngilizce’yi ve futbolu bir arada öğrenme imkanı sunuyor.  

Manchester Academy of English’deki yaz okulu programı Manchester City Football Club’ın eğitim merkezlerinden biri olan ve aynı zamanda The Youth Academy of Manchester City genç takımının da eğitim gördüğü son teknoloji ürünü Platt Lane Complex’te veriliyor. Merkezde açık ve kapalı futbol sahalarının yanı sıra, büyük, aydınlık, tam donanımlı sınıflar, eğitim odaları ve bir de fitness salonu yer alıyor. Tercihe bağlı olarak 2, 4 ya da 6 hafta süren bu yaz okulunda İngilizce dersleri, British Council akreditasyonuna sahip Manchester Academy eğitimcileri tarafından veriliyor.  

9 – 16 yaş grubu çocuklarına yönelik bu yaz okulu programının haftalık ücreti £500 ile £800 arasında değişiyor. 

Her biri kendi alanında uzman İngiliz öğretmenler tarafından verilen haftada 21 derslik İngilizce eğitimlerine ek olarak, barbekü partileri, ödüllü bilgi yarışmaları, sirk becerileri kursu, sinema gecesi, tiyatro gecesi, karaoke, disko, bowling, yüzme, jimnastik, masa tenisi, futbol, voleybol, basketbol gibi spor aktiviteleri de sunuluyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI