Ana SayfaSağlıkÇocukların Cilt Bakımında Annelerin Tercihi CeraVe Nemlendirici Krem

Çocukların Cilt Bakımında Annelerin Tercihi CeraVe Nemlendirici Krem

İçerisinde bulunduğumuz pandemi süreciyle beraber el temizliği her zamankinden çok önem kazandı. Bu dönemde anneler de hem kendi sağlıkları hem de çocuklarının sağlığı için el hijyenine büyük özen gösteriyor. Ellerin çok sık yıkanması sağlık açısından çok önemli olmakla beraber kuruluğa sebep olabiliyor. Her yaştan insana sunduğu cilt bakım ürünleriyle cildinize iyilik taşıyan CeraVe, dermatologlar ile geliştirilen* formüle sahip CeraVe Nemlendirici Krem ile tüm aile üyelerine cilt bakımında aradıkları nemi sağlıyor. Anneler hem kendileri hem de 3 yaşından büyük çocukları için CeraVe Nemlendirici Krem’i güvenle kullanabiliyor.
 
Dermatologlarla geliştirilen ve kullanıcılardan tam not alan CeraVe Nemlendirici Krem, ellerin çok sık yıkanmasından kaynaklı kaybedilen nemi geri kazandırıyor. Kuru ve çok kuru ciltler için geliştirilen, hem kendi cildiniz hem de 3 yaşından büyük çocuğunuzun cildi için güvenle tercih edebileceğiniz CeraVe Nemlendirici Krem, daha yumuşak bir cilt için nemlendirme sağlıyor.

 
3 temel seramid ve hyalüronik asit içeriğe sahip CeraVe Nemlendirici Krem, cildi nemlendirirken koruyucu bariyerinin onarılmasına yardım ediyor. CeraVe Nemlendirici Krem, çok fazlı yapıya sahip kontrollü salınım teknolojisiyle aktif bileşenlerin uzun süre cilt üzerinde kalmasını sağlıyor. Nemlendirme etkisi gün boyu süren, yoğun kıvamlı ürün, ciltte yağlılık hissi bırakmıyor. 3 farklı boyutu bulunan CeraVe Nemlendirici Krem, 34,90 TL’den başlayan uygun fiyatlarla cilt bakım tutkunlarıyla buluşuyor.
 
(*)Ürün, dermatologlar tarafından belirtilen bilgi ve ihtiyaçlar esas alınarak geliştirilmiştir.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI