Ana SayfaYaşamÇocuklarınızı kampa göndermeye ne dersiniz?

Çocuklarınızı kampa göndermeye ne dersiniz?

Kamp Akademi, Türkiye’de sporu gençler için “Hayat Felsefesi” haline getirerek, onları sosyal & fiziksel yönden geliştirmeyi ve böylece topluma yararlı bireyler olmalarına katkıda bulunmayı hedefliyor.

Kamp Akademi’nin düzenlediği kamp programları arasında; Doğa, Sörf, Spor, Yelken, Gençlik, Kiteboard, Wakeboard, Babalar & Çocukları, Yaz Kampları, Snowboard, Kayak ve Yurtdışı Dil kampları yer alıyor. 2015 Yaz kamplarında 21-26 Haziran Doğa Kampı, 29 Haziran – 04 Temmuz Sörf/Yelken/Spor Kampı ve yine 06 Temmuz- 11 Temmuz Sörf/Yelken/Spor Kampı bulunan Kamp Akademi, ilk olarak güvenlik sonrasında eğlence ve eğitime de önem veriyor.

Kamp programları kampçıların kişiliklerini geliştirecek; yardımlaşma, liderlik, takım çalışması, saygı, kendine güven ve sorumluluk almayı öğreten aktivitelerle dolu olan Kamp Akademi’de her 4 kampçıya 1 koç düşüyor. Kamp koçları, eskiden kampçı olmuş, zaman içinde gönüllü koçluk, asistan koçluk ve koç olarak çalışmış üniversite öğrencileri, eğitmenler ve spor alanında uzman kişilerden oluşuyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI