Ana SayfaGüzellikÇok yakında Kiehl`s Türkiye`de

Çok yakında Kiehl`s Türkiye`de

Kozmetik dünyasının tanınmış markalarından biri olan Kiehl’s nihayet Türkiye’de. Temmuz ayı başında ilk mağazasını Akmerkez’de açacak olan marka, üstün hizmet kalitesi, bol ürün seçeneği ve ağızdan ağza dolaşan tavsiyeleriyle ünlü.

Kozmetik, ilaç, bitki ve tıbbi bilimlerin karışımını temsil eden Kiehl’si benzerlerinden ayıran en büyük özellikleri arasında etkin formülleri, dürüst bilgilendirmesi, ürün tatmini garantisi başta geliyor.

Her zaman sade ve geri dönüşebilir ambalajlar kullanan Kiehl’s 150 yıldan fazla zamandır doğal içerikler kullanıyor. Çoğu hem bay hem bayan ürünü olarak hazırlanan ürünlerin arasında cilt bakımı, saç bakımı ve vücut bakımı ile ilgili seçenekleri bulunuyor.

Lip Balm 1, Musk Oil, Hair Conditioner and Grooming Aid Formula 133, Abyssine Cream+ , Ultra Facial Cream… ve daha bir çoğu artık çok yakında kolayca ulaşılabilecek yerde olacak.

Artık Amerika’ya giden arkadaşlara ısmarlamaya, siparişler vermeye gerek yok… Aynı servis, anlayış, ürün seçeneği, fiyat politikasını çok yakında İstanbul’da bulabileceğiz…Ne diyeyim aralarında benimde bulunduğum Kiehl’s tutkunları yaşadı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI