Ana SayfaModaComite Colbert Festivali İstanbul`da

Comite Colbert Festivali İstanbul`da

Chanel’den Dior’a, Cholé’den Louis Vuitton’a dünyanın en ünlü Fransız markaları 16 – 22 Ocak tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek Comité Colbert Festivali’nde yer almaya hazırlanıyor. Festivalin açılışını ise Fransa Dış Ticaret Bakanı Nicole Bricg ile Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan yapacak.

Lüks Fransız markalarını çatısı altında bulunduran Comite Colbert, 26 Fransız firmasını 16-22 Ocak tarihleri arasında İstinye Park ve Nişantaşı’nda yapılacak etkinliklerde bir araya getiriyor. Festival kapsamında mağazalarda özel sergiler ve gösteriler moda severleri bekliyor olacak. Festival programını incelemek için buraya tıklayın. 

Giyim ve moda, kristal, yayıncılık, dekorasyon, fayans-porselen, gastronomi, deri, değerli taşlar, parfüm, şarap üretimi gibi farklı sektörlere mensup Comite Colbert üyeleri, bu yılki festivali için Türkiye’yi seçti.

Comite Colbert’in CEO’su Elisabeth Ponsolle des Portes, etkinlik takvimini açıklamak için Fransa Büyükelçisi Laurent Bili’nin ev sahipliğinde Fransız Sarayı’nda bir basın toplantısı düzenledi. Portes, “Dünya pazarında Comité Colbert üyesi markaların Türkiye’deki satışları, toplam ihracatın yüzde 2’lik dilimini oluşturuyor. Bu rakam fazla gibi görünmese de, Türkiye’deki satışlarımızın 10 yıl içinde iki katına çıkmasını umuyoruz” diye konuştu.

Festivalle eşzamanlı olarak, İstanbul Modern’de ‘Modernlik, Fransa ve Türkiye’den Manzaralar’ başlıklı bir sergi de düzenlenecek. Comité Colbert’in sponsorluğunda düzenlenecek ve çağdaş Fransız ve Türk sanatçıları bir araya getirecek sergi, 16 Ocak-16 Mayıs tarihleri arasında ziyaret edilebilecek. Sergiye ilişkin daha fazla detay içinse buraya tıklamanız yeterli.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI