Ana SayfaYaşamConrad İstanbul Bosphorus’un Teraslı Süitlerinde Kendinize Özel Zaman Ayırın

Conrad İstanbul Bosphorus’un Teraslı Süitlerinde Kendinize Özel Zaman Ayırın

Kendinizi iyi hissetmenizi sağlamak için gereken her şeyi düşünen Conrad İstanbul Bosphorus, özel teraslı  Ambassador Süiti, balkonlu Boğaz Süiti ve Boğaz Manzaralı Teras süiti ile misafirlerine hayal edilenin ötesinde hizmet sunuyor. Birbirinden özel seçenekler ile misafirler, hem özel ısıtmalı teraslarda Boğaz’ın nefes kesen manzarasının tadını çıkarabiliyor hem de bambaşka bir dünyanın kapılarını aralayan Conrad Spa Soul ile şehir hayatının getirdiği stres ve yorgunluğun izlerini siliyor.

Tüm Detayların Düşünüldüğü Geniş Teraslı Süit Odalarda Unutulmaz Deneyim
Misafirler, balkonlu Bosphorus Süit’in özel dekorasyonlu balkonundan ve geniş yatak odası penceresinden eşsiz Tarihi Yarımada ve Boğaz manzarasını seyredebiliyor. Boğaz Manzaralı Teras Süitinde ise ısıtmalı teraslarda en özel anlarını paylaşırken  Ambassador Süit’de  derin banyo küvetinde kendine zaman ayırabiliyor.
Conrad İstanbul Bosphorus’un özel teraslı süitlerinde, misafirler tüm yemek servislerini kendilerine ait teraslarda alabilirken, bu eşsiz ambiyansı değerlendirmek isteyen yoga tutkunu misafirleri için yoga matı temin edilebiliyor.
Ofis çalışmalarını ve toplantılarını, teraslı süitlerde gerçekleştirmek isteyen misafirler için ise tüm detayların düşünüldüğü saatlik veya yarım günlük kullanım seçenekleri ile özel paketler sunuluyor.
Tüm süit odada konaklayan misafirlere, gün boyunca ücretsiz kahvaltı ve yiyecek içecek servisi Executive Lounge’ da sağlanıyor.
 
CleanStay Güvencesi İle Tatil
Sağlık Bakanlığı’ndan Güvenli Turizm Sertifikası’na sahip Conrad İstanbul Bosphorus, CleanStay programı kapsamında, çok daha temiz ve daha güvenli bir konaklama deneyimi sunuyor. Conrad İstanbul Bosphorus’da konaklayan misafirler otele girdikleri andan itibaren hiçbir şeye dokunmadan telefonlarını kullanarak QR kodlarıyla oteldeki tüm menüleri görebiliyor. Otel odasında en çok temas edilen 10 nokta detaylı olarak temizleniyor ve her bir yüzey için ayrı bez kullanılıyor. Temizlik tamamlandığında ise odalar mühürleniyor ve misafirler odaya geldiğinde mührü ilk kendileri açıyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI