Ana SayfaModaConverse 2012 İlkbahar Yaz

Converse 2012 İlkbahar Yaz

Converse,Güneşin ve denizin enerjisini yansıtan yeni koleksiyon, yaza özel farklı modelleri ile tarzını cesurca yansıtmayı seven herkesin vazgeçilmezi olacak.

Özgür ruhu simgeleyen marka Converse, yeni koleksiyonunda baharın ve yazın mutluluk veren tüm renklerini bir araya getiriyor. Koleksiyonda, yepyeni yorumla yaratılan ve iddialı bir duruş sergileyen modellerin yanı sıra, tatili ayaklarınıza getiren modellerde yer alıyor.

Converse’in performans mirası Re-mix Koleksiyonu!

Sezonun gözdesi olacak Converse Re-mix Koleksiyonu, simgeleşmiş siluetlere yenilikçi bir dokunuş ile sportif bir cazibe katıyor. Converse, bu sezon büyük bir sıçrama yaparak Auckland Racer ve Chuck Taylor All Star gibi klasik performans ayakkabılarına modern malzeme ve renklerle beklenmedik görünümler kazandırıyor. 

Yaz sezonunu onurlandıran “Chuck Taylor All Star” klasiği!

Sıcak havalara özel hazırlanan Chuck Taylor All Star koleksiyonu, güneşi emme özelliğine sahip hafif malzemeleri ile ayaklara serin bir mevsim yaşatıyor.  Mevsime özgü baskıları, renkleri ve yapısı ile deniz kıyısından yaz akşamlarına ayakları hiç terk etmiyor. 

Performans ve Tasarım harikası Skate Koleksiyonu

Converse Skate koleksiyonu, kaliteli ve çok yönlü kaykay ayakkabılarını sunmaya devam ediyor. İlkbahar – Yaz 2012 koleksiyonunda performans ve yaşam biçimini başarıyla bir araya getiren tasarımlar kaykay kültürünü üst seviyelere taşıyor.

Her yönüyle en özel koleksiyon “Premium”

Arazi sağlamlığı ile neşeli bir yapıyı birleştiren Premium koleksiyonu, Jack Purcell, Converse by John Varvatos, Chuck Taylor All Star Premium ve Marimekko modellerine mevsimsel bir tarz getiriyor. Pürüzsüz çizgileri ve zarif görüşleri ile göze çarpan koleksiyonlarda, en kaliteli deriler ve neşeli baskılar kullanılıyor. 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI