Ana SayfaModaCorto Moltedo çantaları İstanbul`da

Corto Moltedo çantaları İstanbul`da

Pop şıklık ile lüksün bir arada olduğu Corto Moltedo çantalarına sahip olmak için bu seferlik Paris veya Milano`ya gitmenize gerek yok. Çünkü Bottega Veneta’nın kurucuları Laura ve Vittorio Moltedo’nun kendi yolunda yürümeyi seçen oğulları Gabrielecorto’nun yarattığı, pop öğeleri lüks dokunuşlarla yorumladığı markası Corto Moltedo, 17, 18 ve 19 Kasım tarihlerine özel bir satış için Trunk Show” organizasyonu kapsamında The House Hotel Nişantaşı’nda  İstanbullu modaseverlerle buluşacak. 

Corto Moltedo’nun tasarımları, yaratıcısının modern lükse bakışının çantada vücut bulmuş hali olarak biliniyor. Dünya şehirlerini çocukluğundan itibaren tavaf ederek uluslararası vizyonu genç yaşlarda edinen Gabrielecorto Moltedo, New York City’de, tasarım ve stil konusunda herkesi kıskandıracakbir genetik mirasla dünyaya geldi. Lüksü kendi hayat görüşünün süzgecinden geçirerek yorumlayan ve eğlenceli vizyonuyla baştan çıkarıcı çantalara hayat veren Gabrielecorto Moltedo’nun çantaları, Sophie Marceau, Madonna ve Kate Hudson’ın da aralarında bulunduğu bir çok ünlünün de vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Kaset formundan ilham alan ikonik clutch’ları, muzip tasarımlarıyla kendine hayran bırakan rengarenk el çantaları ve sezonun trendi piton derisinden parçaları ile İstanbul’da İtalyan rüzgarları estirecek olan Corto Moltedo’nun bu özel satışında bir türlü karşınıza çıkmayan “o çanta”yı bulabilir, sevdiklerinize erken bir yılbaşı hediyesi ile unutamayacağı bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI