Ana SayfaErkek ModasıCostume National Homme

Costume National Homme

CoSTUME NATIONAL HOMME`un temiz ve grafik çizgileri markanın yapısı ve duygusallığı ile , modernlik ve sofistikeliğinin arasında bir armoni yaratıyor.

Silüeti yapılı, ince uzun ve keskin ama daima seksi. CoSTUME NATIONAL mümkün olan tüm nüans ve kontrastlarda grilerle, siyah & beyazla oynamayı seviyor. Özel ve rafine kesimleri en iyilerini oluşturuyor.
CoSTUME NATIONAL erkeği çok yönlü, şehirli & kozmopolit kişilikli, kalite ve “Rock & Roll” tutumunu edineceği her üründe arayan profesyonel bir adam. O baştan çıkarıcı, gizemli ve tek.  
CoSTUME NATIONAL erkeği pozitif ve optimistik ruhu birlikte taşıyor, güçlü &sevimli, ve geleceğe elindeki değerleri bilerek cesurca bakıyor.  Bu yeni oldukça erkeksi ama zarif, baştan çıkarıcı ve olağanüstü şık biçimde yaratılmış.
  
Costume National Homme güçlü, modern ve gizemli bir koku. Parfüm oldukça taze üst notalarla başlangıcını yapıyor, Greyfurt, Kakule ve Bergamut. Esans daha sonra Tarçın, Kekik ve Karanfilin baharatlı armonisinin içine giriyor. Sonunda, Paçuli, Sandalağacı ve Laden kokuya genel akordunun derinliğini ve sıcaklığını veriyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI