Ana SayfaMagazinCourteney Cox InStyle`da

Courteney Cox InStyle`da

InStyle`ın Kasım ayı sayısına Courteney Cox kapak oldu. Özel hayatından işine kadar tüm sırlarını InStyle ile paylaşan Cox`un bu çok özel röportajını kaçırmayın!

Oyuncunun minimal zevki, kişisel tarzında da kendini belli ediyor. Bugün gösterişli pumadan ziyade, şık ve parlak bir jaguara benziyor. Riser Goodwyn deri ceketi, Lanvin bluzu (“Bu parçaya o kadar uzun zamandır sahibim ki artık neredeyse vintage oldu,” diyor), içine ayağını bile nasıl soktuğunu anlayamadığımız, dar Paige markalı streç jean pantolonu ve Costume National gladyatör topuklularıyla baştan aşağı siyah giyinmiş. “Arada değişiklik yapmayı seviyorum,” diyor. Ancak kuafördeki ani bir hevesin geri teptiğini belirtiyor, “Aslında Tiffany mavisi olması gerekiyordu,” diyor Cox, ayak parmaklarındaki ojeye dikkatle bakarak. “İyi göründüğünü düşünüyordum, sonra fikrimi değiştirdim ama artık çok geç olmuştu. Rengi hiç sevmedim!”

Ama bir süre bu renkle yaşamaya razı. Ajandası, anneliğin getirdiği doğal sorumluluklar ve Cougar Town yapımcılığının gerektirdiği görevlerle dolu, dolayısıyla anlamsız güzellik ritüelleri için ne zamanı, ne de hevesi var. Cox, tam 10 yılını Friends dizisinin Monica Geller karakteri olarak halkın gözü önünde geçirdikten sonra, belirli bir yaşa gelen oyuncuların karşı karşıya kaldıkları acımasız eleştirinin farkında olduğunu söylüyor. “Görünümüm konusunda kendime baskı uyguluyorum,” diyor. “Yaşlanıyorum ve fiziğimle ilgili birçok şeyin farkına varıyorum. Kardiyo çalıştığım zaman, yüzümün her hareketimle oynadığını fark ettim. Ve kendi kendime bunun iyi bir şey olmadığına karar verdim. Ama henüz aynaya bakıp, “Hay Allah, artık çok geç,” demedim. Aslında tam tersi… Kendimle ve bulunduğum yerle barışığım. Geçmişte diğer herkesin ne durumda olduğunu görmeye çalışırdım. Rekabetçi değil de, daha ziyade karşılaştırmacıydım. Herkes gibi olmak istiyordum. Şimdi artık karşılaştırma yapmadığım bir yaştayım.”

Devamını okumak için InStyle almayı unutmayın!

Courteney Cox fotoğrafları için fotogaleriye tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI