Ana SayfaModaCouture Moda Haftasının En İyileri

Couture Moda Haftasının En İyileri

Birbirinden güzel couture tasarımlar geride bıraktığımız bir hafta boyunca Paris`te bütün ışıltılarını podyumlara taşıdılar. Raf Simons`dan Donatella Versace`ye kadar her koleksiyonu merakla beklenen pek çok isim bir kere daha yerlerinin doldurulamaz olduğunu kanıtladılar.

6 gün boyunca hazırladıklarıyla bize kendimizi masal dünyasında hissettiren pek çok tasarımcı, eminiz en yakın zamanda bir kez daha kırmızı halının vazgeçilmezleri olacaklar. Özellikle Elie Saab ve Zuhair Murad`ın kusursuz ellerinden çıkan tasarımlar pek çok ödül töreninde sevilen isimlerin üzerinde yeniden hayat bulacak.

2013/14 Couture Kış koleksiyonları içerisinde en beğendiğimiz isim ise Zuhair Murad oldu. Genellikle tasarımdan daha çok kumaşlarını konuşturmayı seven Murad, bu kez tasarım konusunda da oldukça iddialı parçaları podyuma taşıdı.

Fotogaleriye tıklayarak PFW Couture 2013 Kış koleksiyonunda yer alan en beğendiğimiz ve bir an önce ünlü isimlerin üzerinde görmek istediğimiz tasarımları yakından inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI