Ana SayfaMagazinCox ve Arquette aşkı bitti

Cox ve Arquette aşkı bitti

11 yıllık evli Courteney Cox ve David Arquette evliliklerini bitirdi. 6 yaşında bir kızları olan çift Pazartesi günü yaptıkları ortak açıklamada, ayrılıklarının nedeni olarak birbirlerini daha iyi anlamak istemelerini ve evliliklerinde ihtiyaçları olan kalite olarak gösterdiler. Hala birbirlerinin en yakın arkadaşları olduklarını ve sorumlu ebeveynler olarak hayatlarına devam edeceklerini belirten Cox ve Arquette, hala birbirlerini derinden sevdiklerini ve bu süreci atlatmak için anlayış ve kibarlığı kullanacaklarını açıkladı. Son olarak çift, ayrılık süreçlerinde arkadaşlarından, ailelerinden, fanlarından ve medyadan anlayış, saygı ve sevgi beklediklerini söyledi.

Couretney Cox ve David Arquette, 1995 yılında Scream (Çığlık) filminin setinde tanışmış ve 1998 yılında nişanlandıklarını açıklamışlardı. 1999 yılında evlenen çiftin 2004 yılında Coco Riley Arquette adında bir kızları oldu.

 

Cox ve Arquette özel hayatlarını ayırmalarına rağmen, iş hayatlarına hala beraber devam ediyor. Çift Nisan 2011’de vizyona girecek olan Scream 4’un çekimlerinde yine beraber.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI