Ana SayfaGüzellikCreed Beymen Zorlu Center`da

Creed Beymen Zorlu Center`da

Beymen, Grace Kelly,  Angelina Jolie, Madonna,  gibi ünlü isimlerin favori parfüm markası Creed’i Zorlu Center’daki mağazasında satışa sunuyor.

1760`da Londra`da kurulan ve dünyanın en önemli parfüm evlerinden biri olan Creed, sofistike ve zamansız parfümleri ile uzun zamandır, genelden ayrışmayı tercih eden ünlülerin vazgeçilmezi. İngiliz Kraliyet Ailesi’nin resmi parfümcüsü olan The House of Creed, Avrupa’da birçok kraliyet ailesi tarafından da tercih ediliyor. The House of Creed’in parfüm konusundaki bu başarısının ardında ise şirketin başkanı ve aynı zamanda usta parfümcü Oliver Creed var. Creed, tüm dünyayı gezerek en kaliteli esansları bulmak için uzun süren araştırmalar yapıyor. Oliver Creed en favori gül esanslarını ise Bulgaristan, Fas ve Türkiye’den getiriyor. Yasemin ve zambak içinse tercihi Floransa, sümbülleri ise Hindistan’dan getirtiyor.

Creed’i özel bir marka haline getiren en önemli nedenlerden biri de günümüzde modern endüstrinin kullanmadığı infüzyon tekniğinden yararlanması. Bileşenler günümüzde halen, markanın kurucusu James Henry Creed tarafından bulunan geleneksel yöntemlerle elle karıştırılıp inceltilerek filtreleniyor. Elle üretimi devam ettirerek geleneksel tarzı koruyan; doğal maddeleri kullanarak niş parfüm kültürünü gelecek nesillere aktaran markanın çalışmalarını yarınlara taşıma sorumluluğunu ise yedinci nesli temsilen Oliver Creed’in oğlu Erwin Creed üstleniyor. 

Beymen, markanın tanıtımını Erwin Creed`in katılımıyla yaptı. Erwin Creed`e sorduğumuz zaman en sevdiği parfümün markanın en ikonik kokusu olan Green Irish Tweed olduğunu söyledi. Pierce Brosnan ve Sean Connery`nin Bond döneminde kullandığı kokunun ünlü meraklıları arasında George Clooney, Robert Redford ve Richard Gere de var. 

Markanın en öne çıkan parfümleri arasında Prenses Diana için yaratılan ve Victoria Beckham`ın da kullandığı Royal Water, Audrey Hepburn`ün imza parfümü olarak yaratılan Spring Flower, Frank Sinatra ve Kevin Costner`ın kullandığı Bois du Portugal, David Beckham`ın imza parfümü Erolfa, Michelle Obama`nın favorisi Love in White, David Bowie ve Ricky Martin`in kokuları Silver Mountain var. Grace Kelly`nin düğünü için özel olarak hazırlanan Fleurissimo`yu bugün kullanan iki isim de birbirlerine oldukça zıt olmalarıyla dikkat çekici: Madonna ve Kraliçe 2. Elisabeth

Siz de Creed marka parfümlere hayransanız veya denemek istiyorsanız Beymen Zorlu Center’a uğrayabilirsiniz.

Bilgi için aramak isterseniz Beymen Zorlu Telefon: 0212 306 33 00

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI