Ana SayfaMagazinCynthia Nixon'dan "And Just Like That" Dizisine Dair İlginç Açıklamalar

Cynthia Nixon’dan “And Just Like That” Dizisine Dair İlginç Açıklamalar

Uzun süredir beklenen And Just Like That yayın hayatına başladı. Pek çok kişi Samantha Jones karakterinin dizide olmaması nedeniyle o eski Sex and The City tadını alamasa da yapım eski sadık izleyicilerine halen sahip olduğunu kanıtladı.

Miranda Hobbes’a hayat veren Cynthia Nixon ise verdiği bir röportajda bu yeni diziye ilk etapta hiç de sıcak bakmadığını ve daha sonra onu ikna eden nedenleri bu şekilde paylaştı: “Gerçekten bunu yapacağımı düşünmemiştim çünkü çok gönülsüzdüm. Ama Sarah Jessica Parker, Michael Patrick King ve Kristin Davis ile geri dönmeme nedenlerim hakkında konuştuk. Sex and The City’deki çeşitlilik eksikliğinden konuştuk. Herkes iyi bir dinleyiciydi ve sadece evi yeniden dekore etmek için değil, aynı zamanda yeni karakterler de içeren yepyeni bir ev inşa etmek için birlikte ne kadar iş birliği içinde çalıştığımızı görünce çok etkilendim.

 

Nixon ayrıca karakterlerin yaşamına dair olabilecekler hakkında beklenen ipuçlarını verdi: “Karakterler 55 yaşında yani menopozdalar. Ve menopoz birçok şakanın kilit noktasıdır, kesinlikle hoş olmayan yönleri vardır. Ama bu dönem, kadınların onlarca yılını diğer insanlara bakarak geçirdikleri ve tekrar kendilerine odaklanabilecekleri bir dönem. Dolayısıyla ‘Ben kimim? Kim olmak istiyorum?’ diyecekler.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI