Ana SayfaYaşamD Maris Bay’in Her Ritme Uygun Plajları Güneşi Özleyenlere Hazır

D Maris Bay’in Her Ritme Uygun Plajları Güneşi Özleyenlere Hazır

D Maris Bay’in Ege ve Akdeniz’i buluşturan turkuaz rengi denizi, bembeyaz kumsalları ve her plajda ayrı bir lezzet ve eğlence deneyimi, yaz tatillerinde her şeyden uzaklaşmak isteyenler için hazır.
 
Aileler için The Bay Beach
Doğanın içinde, sadece kendine ait bir koydaki eşsiz konumuyla D Maris Bay, plajlarıyla da ziyaretçilerini büyülüyor. Otelin en uzun plajı olan The Bay Beach, çocukların eğlenirken büyüklerin güneşin ve denizin hem kumsal hem de iskeleden tadını çıkarabileceği bir seçenek. Bünyesinde restoran olarak D Maris Kitchen ve Nusr-Et, bar olarak da The Bay Lounge ve Hendrick’s Bar’ı bulunduran The Bay Beach, su sporları merkeziyle de dinlenmenin yanı sıra adrenalin düşkünlerinin de adresi olacak.
 
St. Tropez’den D Maris Bay’e bir Akdeniz esintisi
1935’ten bu yana Fransa’nın güney sahillerinde faaliyet gösteren La Guérite’in Türkiye’deki işletmesi, bu yıl yine D Maris Bay misafirlerine özgün lezzetler ve gün batımından şafağa heyecanı dinmeyen DJ performansları sunacak. Koyun en ucundaki lokasyonuyla bir tarafında kabanalarıyla kumsal, diğer tarafında iskeleden açık deniz deneyimi sunan La Guérite, olağanüstü mutfağı ve dinmeyen nabzı kadar, turkuazın en derin tonlarındaki deniziyle de meşhur.
 
Bir Ege klasiği için Manos Beach
Simi’nin deniz kenarındaki popüler tavernalarından ilham alan Manos restoranın içinde yer aldığı Manos Beach, Ege’nin kıpır kıpır havasını yaşamak isteyenler için birebir. İkonik bir taverna deneyimi sağlayan Manos ve hemen önünde yer alan bembeyaz kumsalı, misafirlerini ister Ege güneşi altında tembellik yapmaya isterlerse de olağanüstü lezzetler ve müzikler eşliğinde yerinde durmayan eğlenceye davet ediyor.
 
Maris Beach, plajda masaj ve jakuzi ile tam bir D Maris Bay deneyimi sunuyor
D Maris Bay, bir diğer plajı olan Maris Beach, belirli oda tiplerinin misafirlerine açık. Maris Beach misafirlerin masaj ya da vücut bakımı yaptırabilecekleri dinlenme odasının yer aldığı bungalovlarıyla özel bir deneyim yaşamak isteyenlere göz kırpıyor.
 
Her şeyden uzak, sadece dalga ve kuş sesleri arasında deneyim için Silence Beach
Gündelik hayatı geride bırakıp huzur ve sessizlik arayanlar için planlanmış Silence Beach, adı gibi tam bir sessizlik vahası. Yeşil ve maviyi buluşturan eşsiz bir doğa içinde konumlanmış olan Silence Beach, D Maris Bay’in eşsiz lezzetleriyle sakinlik arayan konuklarını bekliyor. Silence Beach sadece 12 yaş üstü misafirlere açık.
 
D Maris Bay’de deniz deneyimi sadece plajlarla da sınırlı değil. Eşsiz güzellikteki koylarda; kano turlarından katamaran ve Fenerbahçe Doğuş Yelken markası altında optimist yelkenciliğine, rüzgâr sörfünden su kayağı aktivitelerine, özel tekne ve yat gezilerinden su altı dalış organizasyonlarına kadar heyecan dolu ve eğlenceli pek çok alternatif D Maris Bay’de.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI