Ana SayfaModaDamaris cesareti büyülüyor

Damaris cesareti büyülüyor

İç çamaşırı çekmecesi La Perla’nın sofistike modelleri ve Agent Provocateur’un kışkırtıcı çizgileri ile sınırlı olanlar, cesur bir girişimde bulunun ve Damaris’in 2010 ilkbahar-yaz koleksiyonundan alışveriş etmeyi deneyin!
Damaris, imzası haline gelmiş fiyonk ve korsaj detayları, Swarovski kristalleri ile süslü askıları ve fark yaratma iddiasındaki dokularıyla sadece baştan çıkarmak için tasarlanmış sanki. St Martins mezunu genç tasarımcı Damaris Evans naylon, lycra ve koton gibi malzemeleri reddederek desen ve dokuda benzersiz karışımlar elde etme iddiasından yola çıkmış ve iç çamaşırının niş alanında gördüğü boşluğu doldurmayı hedeflemiş. Aralarında Nicole Kidman, Mischa Barton, Kirsten Dunst, Sophie Dahl, Christina Aquillera, Sadie Frost, Jade Jagger, Angelina Jolie, Kelly Osborne, Claudia Schiffer and Liv Tyler gibi ünlülerin bulunduğu müşteri portfoyüne bakarsak bu hedefe ulaşmış.
Kendinden leopar desenli Fransız danteli siyah modelleri, arka taraflarındaki kışkırtıcı tasarım unsurlarıyla birlikte özel bir tasarım arayanlar için son derece uygun. Öte yandan önümüzdeki ilkbahar-yaz sezonunun en önemli trendlerinden biri “lingerie look”. Dışa giyilen iç çamaşırlar özellikle gecenin vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor. Blazerların içinde ya da jeanlerin üstünde tek başına giyebileceğiniz özel parçalar arıyorsanız Damaris’in naked bra’sını ya da Chantilly danteli gibi son derece narin bir malzemeden üretilmiş üstlerini denemenizi öneririm.
Harvey Nichols Knightsbridge’de, Topshop Oxford Circus’ta ve Londra’nın farklı bölgelerinde çeşitli butiklerde bulabileceğiniz Damaris’in internet sitesinden alışveriş yapmanız mümkün. Damaris Evans’ın, kendi markalarını yaratma sürecindeki genç tasarımcılara ilham verecek öyküsü de okunmaya değer.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI