Ana SayfaGüzellikDarphin Hydraskin Serisi

Darphin Hydraskin Serisi

Güneş cildin kalınlaşmasına, kurumasına ve dolayısıyla erken olgunlaşmasına neden olur. Güneşli günlerin sonunda ciltteki donukluğu, kalınlığı ve kuruluğu fark etmemek mümkün değil. Bu yüzden yazın sadece cildi korumak yeterli değil; ciltteki nem seviyesini de arttırmak, böylece güneşin olgunlaşmaya neden olan etkisini azaltmak gerekir. Darphin’in 3 Boyutlu Cilt Bakımı Serisi Hydraskin; içerisinde bulunan yoğun nemlendirici etkiye sahip Imperta Cylindirica özü ve Darphin’e özgü besleyici ve canlandırıcı özellikteki taze mango ve kivi hücreleri sayesinde, cilde yazın güneşle birlikte kaybettiği nemi geri kazanır.

Hydraskin’deki, serum, aromatik bakım ve kremlerden oluşan üçlü bakım; cildi onarma, dengeleme ve koruma etkisine sahip. Serumuyla, cildin kaybettiği nemi hızlı bir şekilde geri kazandırırken, Rose aromatik bakımı ile ciltteki nem seviyesini dengeler, kremi ile de cildi çevresel etkenlere ve özellikle güneşten kaynaklanan kuruluğa karşı korur. Hydraskin serisinde, her cilt tipi için özel nemlendiriciler bulunuyor. Karma ve yağlı ciltler için ultra hafif, kivili Hydraskin LIGHT; normal ve kuru ciltler için geliştirilmiş yoğun Hydraskin RICH ve gece boyu cildi neme doyuran ve cildin nem tutma özelliğini arttıran tüm ciltlere yönelik gece kremi Hydraskin NIGHT; kullanıcısının gençliğini uzun süre koruyan ışıltılı bir cilde sahip olmasına yardımcı oluyor. Hydraskin ESSENTIAL;  ince kıvamlı emülsiyon yapısı ile cildi kısa sürede neme doyuruyor, 24 saat boyunca nem sağlayarak cilde parlaklık, canlılık ve sağlıklı bir görünüm sağlıyor.
Darphin 3 Boyutlu Bakım Hakkında: Darphin’in cilt bakım anlayışının merkezini oluşturan “3 Boyutlu Cilt Bakımı” kişiye özel spesifik bakımı amaçlıyor. Ciltte onarma, dengeleme ve koruma özelliğine sahip “3 Boyutlu Cilt Bakımı”, cildin tüm ihtiyaçlarını karşılayarak, holistik bir bakım oluşturuyor. Kişiye özel geliştirilen bu cilt bakım anlayışı; cilt tipinin yanı sıra yaş, mevsimsel değişiklikler, beslenme, hormonlar, stres ve yaşam tarzı gibi iç ve dış etlkenlere göre değişebilen cilt durumunu ve kişinin cildinde hissettiği özel ihtiyaçları göz önünde tutarak kişiselleştirilmiş bakımlar sunuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI