Ana SayfaGüzellikDarphin Stimulskin Divine Lifting Cream

Darphin Stimulskin Divine Lifting Cream

Aromatik bakım, Serum ve Kremden oluşan Darphin serileri; tam 52 yıldır pek çok cilt problemine etkili ve bitkisel çözümler sunarken aynı zamanda kullanıcılarına lüksü yaşatıyor. Olgunlaşmanın tüm belirtilerine yönelik yaratılan Stimulskin Serisi’nin en yeni ürünü olan Stimulskin Divine Lifting Cream, sağladığı sonuç ve kullanımında yaşattığı haz ile mükemmeliği yakalıyor.  

Lüks STIMULSKIN PLUS cilt bakım serisinde yer alan bu muhteşem krem, görünür yaşlanma işaretlerine kapsamlı bir çözüm sunmanın yanı sıra taze, büyüleyici kokusu, ipeksi yapısı ile her ciltte şımartıcı bir deneyim ve vazgeçilmez Darphin lüksünü yaşatıyor.
    
Stimulskin Divine Lifting Cream, içeriğindeki Soya proteini, Kafein & kas hücrelerinde üretilen bir protein olan Kreatin, C ve E vitamini sayesinde doğal kolajen üretimini güçlendiriyor, oksidasyonlara karşı koruma sağlıyor.  Dut, Üzüm, Maya ve Papatya özü ciltteki donukluğa karşı canlılık sağlarken, yaşlılık lekelerinin lekelerinin görünümünün azalmasına yardımcı oluyor. Hiyaluronik Asit ise olgun ciltlerde hızla azalan nemi ciltte tutarak ciltteki nemi arttırıyor. Yoğun lifting etkisinin yanı sıra daha ışıltılı ve esnek bir cilt sağlıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI