Ana SayfaMagazinDavid Beckham masaj salonunda yakalandı

David Beckham masaj salonunda yakalandı

İngiliz ve dünya futbolunun gözde ismi David Beckham, masaj salonundançıkarken görüldü.

Bir saati  40 dolar !

Radyospor.com`un haberine göre; eşi Victoria Beckham`ın İngiltere`de olmasını fırsat bilen David Beckham, Los Angeles`ta ucuz bir masaj soalonuna gitti. Milyon dolarlık servete sahip Beckham, masajcıdan çıkarken görüntülenirken bir saatlik seans için sadece 40 dolar ödediği ortaya çıktı.

Beckham`ın Los Angeles`taki malikanesinin yakınlarında düzinelerce masaj salonu olduğu öne sürülürken, Beckham`ın bu salonlardan bir tanesine yerel saatle akşam 10.15 sıralarında gittiği belirlendi.

Görgü tanıklarından bir tanesi, Beckham`ın Lamai ismi verilen ve etrafta sadece masaj yapan yer olarak bilinen genelevi düzenli olarak ziyaret ettiğini söyledi.. Beckham`a birlikte bir saat geçiren içeriden birisi ise "Bize geldiğinde masaj yaptırıyor. Çünkü ayak bileğinde sakatlık var. Bana diğer müşterilerden fazla olmamak üzere 20 dolar bahşiş verdi" dedi.

Masaj salonu olarak bilinen bu tür yerlerde özel odalar bulunuyor. Öncelikli olarak masaj yapılan bu salonlarda, seansın sonunda müşterilere seks teklifi de yapılıyor ve bu seans "mutlu son" olarak adlandırılıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI