Ana SayfaYaşamDavid Beckham ve Victoria Beckham’ın Sevgililer Günü Konsepti İlgiyle Karşılandı

David Beckham ve Victoria Beckham’ın Sevgililer Günü Konsepti İlgiyle Karşılandı

Her yıl dünyanın birçok yerinde romantik bir atmosferde kutlanan 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Madame Tussauds İstanbul’da aşk yaşanıyor. 25 yıldır devam eden beraberlikleri ile dünya gündeminde sık sık aşkın simgesi olarak gösterilen David Beckham ve Victoria Beckham çifti müzede romantik bir yolculuğa çıkıyor.

Madame Tussauds İstanbul’un açıldığı günden bugüne kadar sergilenmekte olan David Beckham ve Victoria Beckham balmumu figürlerinin pozları 2015 yılında alındı ve figürler 2016 yılında sergiye hazırlandı.  Aşkın sembolü olarak dünyada ilgi gören çift Madame Tussauds İstanbul’a da aşkı getirdi. Ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gören bu figürler, Sevgililer Günü’nde de aşka davet ediyor.
 
Müzik, sinema, spor ve bilim dünyasının önde gelen isimleri ile tarih sahnesinde büyük başarılara imza atmış liderlerden oluşan 70’ten fazla figüre ev sahipliği yapan Madame Tussauds İstanbul, bu özel günde de ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Madame Tussauds İstanbul hakkında:

Madame Tussauds, 2007 yılında Merlin Entertainments bünyesine katıldığından bu yana Hollywood’dan Delhi’ye tüm dünyada, önemli metropollerde ziyaretçiyle buluşuyor. İstanbul’da 2016 yılı Kasım ayında İstiklal Caddesi üzerinde yer alan Grand Pera binası içerisinde, 2 bin metrekarelik bir alanda açılan Madame Tussauds İstanbul’da tarih, kültür-sanat, bilim, spor ve eğlence dünyasından 70’in üzerinde ünlü ismin balmumu figürü ziyaretçileri karşılıyor.

250 yıllık tarihe sahip Madame Tussauds özünde ‘attraction’ (cazibe) tanımlaması ile konumlandırılan bir eğlence merkezi. İstanbul da dahil olmak üzere tüm dünyadaki Madame Tussauds’lar içerisinde ‘interaktivite’ en öncelikli eğlence formatı. Ziyaretçiler, Madame Tussauds’daki figürler ile birlikte yan yana fotoğraf çektirmenin yanı sıra interaktif bir eğlence deneyimi de yaşıyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI