Ana SayfaMagazinDavid-Victoria Beckham`a ödünç yat

David-Victoria Beckham`a ödünç yat

BECKHAMLAR

280 milyon doları aşkın servetleri olduğu tahmin edilen David-Victoria Beckham çifti, bu yaz tatil için dostları, İtalyan modacı Roberto Cavalli’nin 32 milyon dolar değerindeki 40.5 metrelik gösterişli yatını ödünç aldı. Cavalli mor, yeşil ve altın renklerdeki yatını daha önce Jennifer Lopez, Mariah Carey ve Sharon Stone’a da ödünç vermişti. Cavalli’nin misafirleri için tek bir kuralı var: Yatta sadece Cavalli tarafından tasarlanmış kıyafetler giyilebiliyor.

MADONNA

Şarkıcı, Rus işadamı Roman Abramoviç’in 183 milyon dolar değerindeki “Luna” adlı teknesini ödünç aldı. 160 metrelik teknede, sevgilisi Jesus Luz ve çocukları ile tatil yapan Madonna, yat için Abramoviç’e ücret ödemedi.

PARIS HILTON

Hilton otellerinin vârisi Paris Hilton (29), bu yaz kız kardeşi ile çıktığı tatilde Microsoft’un kurucu ortaklarından Paul Allen’in 127.5 milyon dolarlık yatında konakladı. Allen, Twitter’da sık sık yata hayran kaldıklarını yazan kız kardeşlerden para talep etmedi. 91 metrelik yatın haftalık kirası normalde 640 bin dolar. Yatın 30 kişilik personeli, spa’sı, sineması, basketbol sahası, kayıt stüdyosu, helikopter alanı ve birkaç havuzu var.

EVA LONGORIA PARKER

Aktrist Eva Longoria ile basketbolcu eşi Tony Parker, bu yaz haftalığı 112 bin dolara kiraladıkları 16 milyon dolarlık “Ladyship” adlı yatta tatil yaptı. 41 metrelik yatta 6 yatak odası vardı.

KATE MOSS

İngiliz giyim firması Top Shop’ın sahibi Sir Phillip Green, şirketi için tasarım ve modellik yapan Kate Moss’a bu yaz 79 metrelik, 50 milyon dolar değerindeki yatı “Lionheart”ı ödünç verdi. 30 kişi, Kate Moss ile sevgilisi Jamie Hince’e hizmet etti.

ANGELINA JOLIE İLE BRAD PITT

Çift, bu yaz aktör Johnny Depp’in, “Türkiye’den aldığı” 47.5 metrelik yatında tatil yapacak. Depp çiftle, Angelina Jolie ile birlikte rol aldığı “The Tourist” filminin çekimleri sırasında yakın arkadaş olmuştu. Depp, çifte, 6 çocuklarıyla yatında geçirecekleri zamandan çok zevk alacaklarını söyledi. Johnny Depp yatı için arkadaşlarından bir ücret talep etmiyor ancak normalde “Vajoliroja” isimli yatın haftalık kirası 132 bin dolar.

SEAL VE HEIDI KLUM

Şarkıcı Seal ve süper model eşi Heidi Klum, Hint milyarder Vijay Mallya’nın yatını bu yaz haftalığı 680 bin dolara kiraladı. 120 milyon dolarlık “Indian Empress” in 32 odası, 42 çalışanı var.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI