Ana SayfaGüzellikDeborah Kosan Kozmetik Ortaklığı

Deborah Kosan Kozmetik Ortaklığı

100 yıllık laboratuar tecrübesi ile kişisel bakım – kozmetik alanında devrim yaratan yeniliklere imza atan Deborah, tüm dünyada yer aldığı 60 ülkeden sonra Kosan Kozmetik ile sağladığı ortaklık sayesinde artık Türk kadınlarıyla da buluşuyor.

1903 yılında ilk olarak Paris’te kurulan Deborah’nın o dönem ürettikleri sadece eczanelerde satılıyordu. 1905 yılında sektörde bir ilk olan, çok amaçlı kullanıma sahip Diadermina yüz kremi ile Deborah dünya çapında bir başarıya kavuştu. Diadermina yüz kremi, Bette Davis, Olivia De Havilland ve Anna Magnani gibi o dönemin en ünlü film yıldızlarının vazgeçilmez güzellik sırrı olarak kadınların kalbine taht kurdu. Laboratuarları konusunda oldukça önemli yatırımlar yapan Deborah, yenilikçi kimliği ve bilimsel deneyimi ile önemli gelişmelerin öncüsü oldu. Bu bilimsel çalışmaların sonuçlarından Arsichinina, 1910 yılında sıtma mikrobuyla savaşta oldukça önemli bir başarı elde etti.
70’li yıllardan günümüze, dünyada lider renk uzmanı ünvanını gururla taşıyan Deborah, serilerinde yer verdiği renkleri, ünlü İtalyan tasarımcılar ve İtalya’nın ünlü moda markaları ile geliştiriyor. Bahsi geçen tasarımcılar arasında Krizia, Versace, Fiorucci, Iceberg, Breil, No.li.ta., Miss Bikini, Guess, Braccialini gibi önemli isimler yer alıyor.
İtalya’da elde ettiği önemli pazar paylarıyla, sektördeki rakiplerinden açık ara sıyrılan Deborah, 2010 araştırmalarında ortaya çıkan %25,8’lik pazar hacmiyle kozmetik dünyasındaki tahtını koruyor.
Son 100 yıldır “Zamanı Durdurmak” sloganıyla, sektörde yeniliklerin öncüsü olmaya devam eden Deborah, yaptığı önemli atılımlarla büyük başarılar elde ederek, sektörde adından sıkça bahsettiren Kosan Kozmetik Pazarlama ve Tic. A.Ş.’yle imzaladığı ortaklık sayesinde 100. yaşını Türk kadınları ile kutlamaya hazırlanıyor.
Türkiye kozmetik pazarının yeni oyuncusu Deborah, çok yakında, tüm seçkin parfümerilerde satışa sunulacak. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI