Ana SayfaGüzellikDeborah Milano Euphoric Shine 24Ore Lip Gloss

Deborah Milano Euphoric Shine 24Ore Lip Gloss

Söz konusu lip glosslar ve rujlar olduğunda her kadın taze ve doğal görünmek ister. Ancak bu etkinin rahatsızlık vermeyen bir hisle, gün boyu kalıcı olması da en önemli ihtiyaçtır. Kosan Kozmetik’in Türk kadınlarına armağanı, güzellikte 100 yıllık İtalyan tutkusu, Deborah Milano bu ihtiyaç için “Euphoric Shine 24Ore Lip Gloss serisini” yarattı.

İlk kez geçtiğimiz sene Mart ayında raflarda yerini alan Euphoric Shine lip gloss serisi, benzersiz bir başarıya imza atmıştı. Deborah Milano, daha yeni bu başarısıyla adını dünyaya duyurmuşken, hız kesmeden laboratuarlar çalışmalarını sürdürerek, bu serinin kalıcılık etkisini daha da yukarıya çeken daha özel bir formül yarattı.
Kendi kategorisinde bir ilk olan bu seri; EuphorilΩ3 adlı patentli hammaddesiyle, dudaklarda mikro-sirkülasyonla kan dolaşımını hızlandırarak, dolgun ve ışıltılı bir etki yaratırken, moleküler dopaminin oluşumunu da tetikliyor. Özel yapısı ve göz alıcı ambalajıyla adeta bir arzu nesnesi olan bu lip glosslar, hiç tazelemeye gerek kalmadan 24 saate süren kalıcı etkisiyle, rengi dudaklarda hapsederek, dağılma riskini ortadan kaldırıyor.
İçeriğindeki Mavi Gelincik ekstresinde yer alan Vitamin E, Omega 6 ve Omega 9, dudakları besleyip, gün boyu nemlendirerek, kusursuz bir görünüm sağlıyor.    
İpeksi yumuşaklığı, akışkan kıvamı ve benzersiz Orkide kokusuyla kategorisinin tek örneği olan “Deborah Milano, Euphoric Shine 24Ore Lip Gloss serisi”, ışıltısını formülündeki inci tanelerinden ve yoğun polimer özlerinden alıyor. Yeni formül, dudaklarda yapışkanlık hissi yaratmadan, ıslak görünüm sağlıyor. Düzenli kullanıldığında, dudakları dış etkenlerden koruyarak, gün boyu bakım yapan bu seri tüm dermatolojik testlerden geçirilerek, onaylandı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI