Ana SayfaModaDefacto`dan yeni koleksiyon

Defacto`dan yeni koleksiyon

Akdeniz esintilerini Türk giyim tarzına taşıyan Defacto, baharın gelişini; çarpıcı, dinamik ve cıvıl cıvıl renklerden oluşan koleksiyonu ile karşılıyor.  Defacto’nun puantiyeli kumaşlardan, güpür ve denim görünümlü kumaşlara kadar Akdeniz’i yansıtan birbirinden farklı renk ve tasarımlarla sarmaladığı ilkbahar koleksiyonu alışveriş tutkunlarının bu sezon da gözdesi olmaya hazır.   

2010 İlkbahar koleksiyonunda yer alan kıyafetleri; metalik, sim efektli ve inci aksesuarlar ile birlikte Akdeniz renk ve dokularına uygun çanta ve ayakkabılar tamamlıyor. Akdenizli Defacto kadını romantik, sıcak, canlı ve doğal… Defacto’nun kadınlara özel hazırladığı ilkbahar koleksiyonunda cıvıl cıvıl bahar renklerini ve baharın getirdiği huzuru yansıtan bir Akdeniz kadını göze çarpıyor.  

Baharın rahatlatıcı etkisini model ve renkleri ile harmanlayan Defacto’nun yeni koleksiyonunda, şehirden uzak bir kasaba ya da köy bahçesinde yaşamdan, sıcak bir yaz gecesinde davete katılmış şıklığa, baharın gelişini denizin verdiği huzurla karşılamaya,  genç ve kendini genç hissettiren dinamikliğe kadar birbirinden çarpıcı çizgiler ön plana çıkıyor.  

Akdenizli Defacto erkeği dinamik, maceracı, sade ve sportif… Çünkü Defacto yeni koleksiyonunda Akdeniz erkeğine özel olarak tasarlanan model ve renkleriyle büyülüyor.  

İlkbahar koleksiyonunda yer alan kıyafetler; estetik ve doğayı bir arada yansıtan, rahatlığı göz önüne seren gölgeli renkleri, yumuşak derisi, hafif dokusu, sportif detayları, tropikal desenleri ile dikkat çekiyor. Sadelik, rahat ve ferah şıklığın, zevk ve duyguyla buluşması, maceracı yaklaşım, bohem tarzı esintiler ise bu desenlere eşlik ediyor.   

 

 

 

 

             

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI