Ana SayfaYaşamDelicatessen Wine and Cocktail Bar

Delicatessen Wine and Cocktail Bar

İyi yemeğin yaşam keyfinin temeli olduğu felsefesine sahip olan Delicatessen, 2011`i `wine and cocktail bar mönüsü` ile karşıladı. Geçen yıl Nişantaşı`nda açılan Delicatessan, sabah kahvaltısından akşam yemeğine, akşamüstü kokteylinden 5 çayı’na kadar gün içinde farklı lezzetler ile sizlerle buluşuyor.

`Back to basics` anlayışı ile yaratılan özgün ve klasik kokteyller, pitcherlar ve 1000 şişelik şarap kavı ile `Delicatessen wine and cocktail bar mönüsü` ise büyük farklılık yaratıyor. Bu özel mönüye ise tüm ıstakoz, ahtapot tartlet ve armutlu loaf gibi lezzetler eşlik ediyor.
 

Yapay tatlandırıcılar kullanılmadan, taze mevsim meyveleri ile üretilen mandalina caipiroska, narlı margarita gibi klasiklerin yanı sıra espresso martini gibi her hafta değişen özel kokteylleri ile de  Delicatessen`a ayrı bir tat katıyor. Ayrıca Delicatessen’in yerli ve uluslararası şarapların en iyi örneklerini barındıran 1000 şişelik kavından 20’ye yakın farklı şarabı kadehte tatma olanağı da bulabildiğiniz zengin şarap menüsünde yemek eşleşmesi önermeleri ve tadım notları da mevcut.  

Birbirinden lezzetli bu şarap ve kokteyl menüsünden dilediğinizi seçerek keyifli bir akşam geçirmek sizin elinizde. İş yorgunluğunuzu üzerinizden atmak için Delicatessen`nin `wine and coctail` mönüsü ile arkadaşlarınızla hoşca vakit geçirebilir ve güzel bir akşam yemeği yiyebilirsiniz.
Vale servisi de bulunan Delicatessen`e gitmeden önce rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI