Ana SayfaMagazinDemet Akalın Hande Yener`le barışmak istiyor

Demet Akalın Hande Yener`le barışmak istiyor

Demet Akalın, aralarına kötü niyetli insanların girdiğini söyleyerek, “Aramızda soğukluk olsa da Hande’yi seviyorum’’ dedi.

"Hande`yi çok severim. Aramızda bugünlerde biraz soğukluk olduğu doğru. Hande`yi gerçekten çok seviyorum. Bazıları olmadık sözler söyleyip Hande ile aramızın bozulmasını sağlıyor"

HAbertürk`ün haberine göre, Başakşehir`de açılan bir eğlence merkezinde hayranlarıyla buluşan Akalın, açılış sırasında yoğun izdihamla karşılandı. Akalın`a, çok sayıda koruma eşlik etti. Son albümü Zirve`yi minik hayranları için imzalayan güzel şarkıcı, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Son günlerde annesinin hasta olduğu için moralinin bozuk olduğunu söyleyen Akalın, "Annemin omzumda yırtık var, o yüzden canım sıkkın. 20 gündür bizde kalıyor. Sabahları 7.30`da kalkıyorum. Son günlerde gece kulüplerine de gitmiyoruz. Evde anneme bakıyoruz" dedi. Yeni albümü için Serdar Ortaç`tan şarkı alacağını belirterek, "Eşofmanlarla Serdar Ortaç`ın ofisine gittim. Albümde bir tane Serdar şarkısı olacak" şeklinde konuştu. Son zamanlarda Hande Yener`le aralarına kötü niyetli insanların girdiğini ve ilişkilerinin tekrar bozulduğunu söyleyen Akalın, "Hande`yi çok severim. Aramızda bugünlerde biraz soğukluk olduğu doğru. Hande`yi gerçekten çok seviyorum. Bazıları olmadık sözler söyleyip Hande ile aramızın bozulmasını sağlıyor" diyerek Yener`e barış dalı uzattı. Eurovision Şarkı Yarışması`na eski dostu Hande Yener`in çok çalıştığını belirterek, "Hande Eurovision için çok çalışıyor. İnşallah katılır" diye konuştu.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI