Ana SayfaMagazinDemet Şener ile İbrahim Kutluay Boşanıyor mu?

Demet Şener ile İbrahim Kutluay Boşanıyor mu?

2005 yılında Çırağan Sarayı’nda çoğu genç kızın hayallerini süsleyen bir düğünle dünyaevine giren Demet Şener ile İbrahim Kutluay’dan kötü haber geldi. 

Daha önce boşanacaklarına dair çıkan haberlerin asılsız olduğunu dile getire ünlü çift, bu sefer 15 yıllık evliliği bitirme kararı aldı! 

Bir magazin programına telefon bağlantısıyla katılan Demet Şener konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Bu haberin muhatabı ben değilim. Benim ailem dağılıyor reklamı mı düşüneceğim. Ben ailem deyip kocama inanıyordum. Ne zaman ki gerçekleri öğrendim… Her ilişki biter ve yenisi başlar. Başka yere çekenlere selam olsun. Yakında Aslı Hatemi açıklama yapacak. Benim alnım ak, başım dik. 4 senedir neler yaşadığımı siz biliyorsunuz, zaten her şeyi de anlattınız. Boşanma kararını ben aldım. Çok mücadele verdim. Tüm detayları zamanı geldiğinde öğreneceksiniz. Bugün defileye çıkacağım ve hiç kimsenin sorularını yanıtlamayacağım. İhanet haberlerini bana yalanladı, gerçekleri ben daha yeni öğrendim. Elimde belgeler var ve onlar yeter. Evleri hiçbir zaman ayırmadık.”

Demet Şener’in avukatı Aslı Hatemi ise yine aynı magazin programına telefonla bağlanarak şu açıklamayı yaptı:

“Şu an tarafımızdan açılmış bir boşanma davası söz konusu değil. Böyle bir durum olursa açıklama yapılacaktır. Ben aile mahremiyetleri açısından herkesten anlayış bekliyorum. Temennim çekişmeli bir sürece girmemek. Umarım böyle bir sürece girmeyiz. Dava açıldığında müvekkilim adına gerekli açıklamayı ben yapacağım. Medeni kanunumuzda zina ve ihanet en ağır boşanma sebebidir. Bunu ispat ettiğiniz anda çok yüklü ve tazminat kazanırsınız. Ben boşanma sebebimiz hakkında şu an konuşamam takdir edersiniz ki.”

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI