Ana SayfaModaDeri pantolon nasıl giyilmeli?

Deri pantolon nasıl giyilmeli?

Bu sezonun bir yıldızı varsa o da deri pantolonlar! Bir anda hayatımıza giren ve hiç umulmadık hızla yayılan bu pantolonlar iddialı olduğu kadar tehlikeliler de! Doğru kombinlenmeyen ya da yanlış vücut tipinde hayat bulan bu iddialı tasarımlar ortaya çok kötü görüntülerin çıkmasına neden olabiliyorlar.

Belki biraz acımasız olacak ama hammaddesi deri olan pantolonları ince bacaklara sahip olanlar tercih etmeliler. Deri yapışan bir kumaş olduğu için eğer kiloluysanız ya da alt bölgeniz sorunluysa bütün kusurlarınız ortaya çıkacak ve güzel bir görüntü vermek yerine ortaya komik karelerin çıkmasına neden olacaksanız.

Peki kombinlerken nelere dikkat etmeli? Evet baştan aşağı deri giyinmek kulağa hoş gelse de unutmayalım ki gerçek hayatta birer Victoria`s Secret mankeni değiliz. Bu yüzden matchy matchy bir görüntü yakalamaya çalışmak yerine vücuda yapışan bu pantolonları daha bol kazaklarla, zımba detaylı montlarla ve apoletli gömleklerle tamamlayabilirsiniz. Kombinlerken dikkat etmeniz gereken bir başka unsur ise çanta, ayakkabı gibi aksesuarlarınızın da deriden yapılmış olması. Unutmayın, deri zaten iddialı bir kumaş olduğu için süet ya da rugan materyallerden yapılan parçalarla tamamlandığı zaman ortaya karışık bir görüntü çıkacaktır.

Ayakkabı seçiminizi ise kombininize göre yapmanız daha doğru olacaktır. Doğru materyallerden yapılan bütün ayakkabılarla güzel görüntü veren deri pantolonları dilerseniz Isabel Marrant sneakerlarla kombinleyip spor şıklığı yakalayabilir dilerseniz stilettolarla giyerek iddianızı bir parça daha yukarı çekebilirsiniz.

Deri pantalonu başarıyla taşıyan ünlüleri incelemek ve kombin fikirleri edinmek için fotogaleriye tıklamanız yeterli olacaktır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI