İçeriğe geç
Yaşam

Derin Özsezen Lucca Art`da

Fotoğrafçı Derin Özsezen&#8217 in &#8220On The Tip Of My Tangue/Dilimin Ucunda&#8221 isimli fotoğraf sergisi 12 Nisan`a kadar Lucca Art&#8217 da sanatseverlerle buluşuyor.

1 dk okuma

Lucca Art, 12 Nisan`a kadar günlük hayatın rutinliğini ilginçleştiren fotoğrafçı Derin Özsezen’i konuk ediyor. “Dilimin Ucunda” isimli fotoğraf sergisinde yaşanmışlıklardan sonra herkesin aşina olduğu anıları kareleyen sanatçı, fotoğraflarını Lucca’nın duvarlarında sergiliyor.

Uzun bir süre Amerika ve Hollanda’ da yaşayan fotoğraf sanatçısı Derin Özsezen, 3 yıl önce İstanbul’ a dönüş yaptı. “Dilimin Ucunda” sergisinin İstanbul’da ki ilk sergisi olduğuna dikkat çeken sanatçı, herkesin yaşamış olduğu ancak tam olarak nerede ve ne zaman olduğunu hatırlayamadığı, karşı konulması neredeyse imkansız bir aşinalık hissi bırakan dakikaları fotoğraflarında yakaladığını belirtiyor.
Sanatçının İstanbul’da ilk kez gerçekleştireceği bu özel sergisi 12 Nisan`a kadar Lucca Art’da sanatseverler ile buluşuyor.
Bu yazıyı paylaşın
Sıradaki haber

İlginizi çekebilir